Thailand 2010!



Den här bilden var när vi satt på våran minibuss är på väg mot Chaam.



Jag och Swalle kolla över havet psaasde på att ta en bild på oss två. Här var vi på Hua Hin. Jag gillar verkligen stället. Vi kände oss riktigt hemma där.



Vi besökte ett tempel som var fullt med apor älsklingen passade på att mata alla, men dom var ju så många!


 
Vi besökte Bang La Ou vattenfall. Det var hur fint som helst och jag var så glad. Hade inga bra skor för att klätta på bergen, men det gick bra ändå!



Här är det en bild på mig och Swalle när vi tänkte bada i vattenfallet, men det blev inte av för att han hade gjort illa sin tå. Och i den tropiska klimaten så kan man får i sig farliga bakterier väldigt lätt.



Min Swalles favorit djur, ja en tiger. Han älskar tigrar och leker oftast med en tiger minst en gång när vi besöker Thailand. Då blir min swalle som ett barn igen så söt ^^



Här så besökte en grotta utan för Hua Hin var verkligen ett läskigt ställe, mne naturen var så fint där.



Varma Källor.



Här var vi i Ranong och besökte varma källor. självklart så hängde lite släktingar med. Det var verkligen en toppen dag.

Vi Var i Thialand under den 24 oktober- 9 november. Resan blev verkligen jättebra och jag längta redan dit igen. Vi besökte många ställen och gjorde många roliga saker. Självklart så hann vi inte med allt för Thailand är ju så stor till yttan och det finns så mycket att göra och det är så mycket man vill göra också. Så vi fick verkligen lära oss att priotera det som vi kändes var viktigast. Jag skrev tidigare att vi skulle besöka släktingar i Norr, men det blev inte av för att min lilla kusin blev sjuk och var tvungen att besöka läkaren. Jag och Swalle fick verkligen en minnes värd resa.

20 dagar till jul



Bilden var när jag kom till Sverige och just bilden är det den 3 dagen ^^

Nu är det bara 20 dagar kvar till jul och jag längtar så. Vi har inte julpynttat i år för att jag och älskling kände att det blev bara för mycket. Vi har andra planer och kommer inte vara så mycket hemma under julen och känner då nej tack för i år. Vi har gjort lite lussekatter idag och dom blev så bra så riktigt nöjd måste ja säga :) Jag har blivit sjuk och det är flera som är fy usch till förkyldning! Nej nu ska jag ta och ringa min pappa innan jag går och plugga till natur prov på måndag. Hoppas att alla får en riktigt bra lördag :)

RSS 2.0