Snö

Hej jag är själv hemma och måste nog säga att det är rätt så skönt:) jag håller på att jul planera lite. Nu börjar jag längta sjukt mkt till julen för att nu känner man att det är lite julstämning i Köping med snö på backen. Och så börja folk jul pynta och det blir ju så fint. Själv så har jag ju inte så mkt jul grejer för vi gjorde av med allt när vi sålde lägenheten. Men min söta svärmor köpte en julstjärna till oss:) passade så bra till fönstret. Jag har bestämt mig att i helgen ska jag dricka glögg*^ oh glögg som är så gott:)


iPhone

Min älskling är värsta mobil nöden just nu:) han har hittat en jätte roligt spel^^ så söt min älskade man:)


28/11

Hellu... Vilken skön dag jag har haft bastu med min älskling och nu american idol så grymt bra:) jag suger på sjunga men men:)


Chaem day

Hellu... Torsdag morgon och snart är det helg. Ja det är väl helg varje dag jag jobba ju knappt ni förtiden:) så nu är jag jobbsökare som inte är arbetslös eller hur man nu ska förklara sig. Jag och älsklingen har vart barnvakt till lilla sjuka Julia men idag skulle hon prova att vara i skolan iaf. Idag ska jag träffa en thaikompis som inte jag har träffat på snart ett år:) ska bli så skoj att träffa henne. Annars kan jag säga att det är sjukt grott ute idag;( en bild på lilla Julla som leker med munskydd :)


Kebab

Hej!!! Här om dagen så var jag ju på tatuering mässa och en av grabbarna ville ha en baguette med ost och skinka men ist fick han en baguette med kebab på....hahahhaha


19/11-12

Hej det är min födelsedag idag:) nästan hela familjen/släkten var här i går och några kommer idag. Vi åt tårta och grejer det var såååå gott fika kär som jag är;) och tack för alla presenter och idag ska jag och min älskling åka och köpa present till mig. Jag tycker om att fylla år för alla är sååå söta mot en men jag vill ju verkligen inte bli gammal;/ både för och nackdelar då!!! Vakna tidigt idag också kommer njuta av hela dagen:) jag fick en jättestor orkidé av mina svägerska och hennes kompis. Den är sååå fin:)


Tattooo mässa

Lite ink har det blivit idag gjorde ingenting på mig själv kul är det och kolla iaf:)


Tattooo

Hellu nu ska jag och ett gäng grabbar åka på tatuering mässa i Västerås :) skriver mer om den senare:) full planerad lördag blir det idag^^ bjuder på en bild på mig ;)


Pancake

Frukost


05:30

Hej!!! Jag vaknade upp sjukt tidigt och kunde liksom inte somna om så nu sitter jag här inte alls glad :/ vill ju sova! Vaknade typ halv 6 bara så där helt onödigt medan min älskling sussa gott i sängen ^^

15/11-12

Dags och säga god natt nu:) jag är verkligen super trött. Har vart barnvakt hela dagen och det har roligt:).... Det har hänt en konstigt grej min Facebook och instagram funkar inte:/verka inte ha gjort det sen igår as skumt;/ ahja jag får klara mig utan^^ Bjuder på en gammal bild;)


Max swedish burger

Det har hänt någonting stort i Köping vi har äntligen fått en Max restaurang. Jag och min älskling älskar verkligen max så ingen är gladare än vi:D vi provade den idag och det är alltid så gott med max^^


Dinner

Jag har ju vart sjukt sugen på kycklingklubbor och självklart lagar man alltid till någonting som man är sugen på.


Hemmafru

Hellu:) kolla in mig värsta hemmafrun jag stå och stryker gardiner :)


Höst

Höstliga väder men idag är det sol iaf och det är skönt:) jag ät ute hos min far och hämta lite grejer. Bjuder på en bild på mig :)


Sverige-England

God morgon måste ju säga att jag är ju ingen fotboll tjej men Sverige - England igår var ju grymt även jag somnade halva matchen;) Zlatan vilken spelare han är alltså:)


14/11-12

Jag är helt ensam hemma och har skit ont o magen för att papaya salladen var så stark:/ . Höjdpunkten just nu är jag lyssna på min och älskling bröllops spotify lista:) vill bara att han ska komma hem och hålla om mig när jag mår så här:(


Onsdag ledighet

Onsdag ledighet det händer ju inte mkt förutom att jag har lovat mig själv att jag ska städa men det sker inte just nu:) hur kan man vara så slöööö när det gäller städning? Latheten kommer med åren?eller? Jag ska skaffa lite energi till städning ändå för det måste verkligen fixas nu. Jag har bott i huset i en vecka nu. Och jag säger bara det känns så sjukt roligt och bor i sitt eget hus:) jag visa bilder sen på huset när saker och ting kommer i ordning?mys bild på mig och Labban.


Papyasallad

Lite thailändsk traditionell rätt Papaya sallad:) så himla gott.


Knäckebröd

Morgon morgon:) dags för lite frukost det blir självklart knäckebröd så svensk knäckebröd med Kalles kaviar...


Tisdags mys

Hellu... Jag håller på att laga mat innan min man kommer hem:) med käraste Julia. Idag blir det rotfrukter med ytterfilé . Och lilla Julia har blivit en thaiunge hon vill ha rissoppa på thailändsk sätt:) hahahhaha vilken söt unge:) Nä nu måste vi laga mat vidare.


Kallt hus...

hej....Jag ligger fortfarande under täcke och har nästan ångest för att gå upp...jag fryser så nå sjukt mkt denna morgon, kanske bara för att min man inte är hemma idag ^^ Jag är verkligen super hungrig och ska snart fixa frukost till mig själv sen vidare till jobbet. Har inga nya bilder så det får bli en gammal bild på mig....

Tisdag

God morgon jag har som sagt nyst vaknat jätte super pigg?...naaah kan man ju inte på stå. Idag så ska jag i väg och jobba på sushi restaurangen. Sen umgås med kusin och Swalles lilla syster. Jag bjuder på en morgon bild:)


RSS 2.0