Dinner

Nu är lasagne i ugnen :) mumms:)


Godis & glass

Man måste ju unna sig ibland fast jag tycker att jag unna mig hela tiden ... Men jag var ju så söt sugen så det vart både glass och godis:)


Lax

Lite lax bilder:)


Lax

My dear va jag känner att jag längtar efter min älskade man. Han kommer väl hem när som helst:) håller utsikt efter honom och halsen blir lika lång som en giraffhals snart:) idag så har jag planer på att fixa lite lax med dillsås.... Vad ska resten av folket äta någon annan än jag som är sugen på fisk?


Förvirrad människa....

Hej! jag brukar bara blogga med mobilen för att det är går lite lättare, men då blir det ingen långa inlägg, men nu så tänkte jag skriva lite längre iallafall. Ja som sagt så jobba jag ju ingenting nu bara går runt hemma och ser glad ut. Det är faktist riktigt skönt just nu för jag känner verkligen att jag behöver det. Man hinner vara med sig själv en hel del och det behöver jag verkligen. Jag är just nu väldigt förvirrad över mitt liv. Men jag trvis väldigt bra med den. Jag har inte tänkt att vara ledig hur länge som helst utan jag ska vara ledig den här månaden ut, alltså typ 6 dagar till. Ska inte säga för mycket, men augusti kommer vara en spännande månad känner jag på mig redan nu. just de vi är hus vakt till svärfar också...Så jag går runt i hans fina hus och mår bra, men avis att dom har en sånt fint hus ^^ skoja inte den är sjukt fin :)  och på tal om hus så har jag har ju skrivit att vi har bjudit på huset än har vi inte fått svar?!?!?!? hur länge ska man får vänta?!?!??
 
 
PS: Bilden har ingenting med texten att göra, men jag såg på mig sjäv i morsse och tycker verkligen att jag har blivit ljus i hyn och kolla mig och chokolad glassen från Vietnam...Jag var ju typ lika brun som den och kolla på mig nu liksom? Kolla på bilden på förra inlägget ^^
 
 
 
 

Tisdag

Hellu... Jag vakna upp och är verkligen skit trött... Så nu bestämmer jag mig för att somna om igen:) ja just ja jag har precis skaffat instragam av misstag ska se om det är skoja... Chaeeem heter jag där ^^ kanske man får lite follow då?? Hahaha... Bjuder på en bild på mig;)


Dinner

Lite mat ska man ju ha och idag vart de fyllda lövbiff med kantarell och löksås as gott:)


Frukost

Lite frukost ska man ju får i sig och idag vart det varm ägg macka med ost.


Tacos

Söndag middag fick blir en snabb variant så tacos vart det!!!! Gott och enkelt;)


Olw

Hellu... Nu får det blir lite ugns bakat chips och serie...


Söndag

Godmorgon.... Jag har sovit ut och mår super bra, vet inte om jag vaknade på fel sida eller vad det är känner att jag har skit ont i ryggen:/... Man börja bli gammal?... Hahaha nejdå! Just nu hör jag att min älskling håller på att städa själv är jag slö och ligger i sängen:)... Och får se vad dagen bjuder på?;)


God natt

Nu blir det att säga god natt:) Jag har nysst tagit en bad och nu ska jag kolla på en film tills jag somna :) . Måste ju säga att det är en av dom bästa lördagarna på länge med min hjärta<3 och så vart set lite spelande också^^ hoppas att alla fick en super mysig lördag;)


Dinner

Middag idag får blir en sallad med kantareller kyckling och kräftor:)


Mys

Lite sol mys då:)


Corona

Nu blir det en kall corona i solen:) njut av solen folk;)


altan mys

Just nu har jag altan mys med min älskling <3 Hoppas att alla har fin väder och njuter av solen för det gör vi :)

Kvälls mål^^

Ja som sagt så blir man ju hungrig på kvällar också;) idag vart jag lite sugen på sushi och sushi vart de:)


Kantareller

Svamp tokigt är man^^


Bajskotte

Kolla visst är den söt:)


Gluten?Laktos?

Hej...dagens första inlägg, måste ju säga att jag har goda nyheter jag är inte gluten eller laktos ringde farbror dr och sa :) Mycket bra då kan jag äta hur mkt jag vill ^^

Svamp

Jag gillar verkligen svamp både äta och plocka:) och måste ju säga att det finns en hel del gula svampar nu.... Så gott med färska kantareller:) bjuder på en bild där min söta kusin när hon plock lite svamp:) hon är ju så liten och fin^^ roligt är hon också... Hur som helst så är svamparna inte så stora än, men dom är på G:) då ska det plockas!!!!


Torsdag kväll...högskola?

Hej....va gör man på en torsdag kväll jo då jag spela nämligen spel med min älskling. Men tyvärr så tycker inte han att det är lika roligt som jag tycker :S.... Min illa farmor är här på tal om ingenting. Jätte roligt att hon åker ändå från Norrland och hälsa på oss för hon börja ju ändå komma upp till åren ^^ inte gammal, men äldre brukar man ju säga :). Och idag är ju många som fick reda på om dom kommer in på högskola eller inte jag har själv sökt och blir nu osäker om jag fortfarande vill plugga :S....Blir så förvirrad, men ska inte tänkta så mycket på det ska nog sova på saken ist ^^


Kladdis

Ohhh.... Lite mellan mål kladdkaka jordgubbar och mjöl^^ min egen favorit :)


ICE cream

En glass i solen:) mumms


Åsk rädd

Hej... Eller morrn morrn. Hjärtat min åkte nysst till jobbet :/ . Jag skrev ju igår att det åskade och blixtrade. Och jag är verkligen skit rädd för åskväder. Så jag vart som ett litet barn och älsklingen tyckte ju att det var mysigt att allt uppmärksamhet gick till honom och jag hade fullt upp med att krama honom. Men i natt vart det ingen åska över lilla. Köping så hjärtat mon gjorde egna åskljud:) jag frågade lite fundersamt va han gjorde och då sa han att han bara ville mysa och kramas :D och självklart så fick han en massa kramar och så ett stort leende ifrån mig pga att han är ju såååå söt:)


Tisdag kväll...

Tja...sjukt trött är jag nu efter jag har lekt med ungarna idag :) Sitter just nu och kolla på mord utredning med hjärtat min. Vi bruka faktiskt kolla det ibland intressant. Och gud va sjuka människor det finns!!! usch nu ska jag kolla klart och sova för dagen så att jag orka med morgon dagen...ska luncha med min kusin på hennes jobb ^^ Blir ingen bild nu har ingen bild :S

Tisdag foodtime

Nu är det dags för mat:)ser det gott ut?


Anka

Hej... Jag är med min kusin och umgås med världens sötaste ungar:) köpte en blinkande anka till Nadja... Och hon vart super nöjd:)


Frisör

Klipp klipp... Igår så skulle jag som sagt skriva men det regnade och blixtrade så jag hade ingen internet. Jag klippte älsklingen och så hör vart de:) vad tycks?


Trägård

Ja jag skrev ju förut att jag håller på med trägård och jag skulle ju visa lite för bilder:) här har ni bilderna ^^ jag har inte gjort så mkt idag dock:)


Only me

Hej... Jag håller på att fixa en kantarellgryta med kött och grejer:) gott blir det men skit ful mat. Kollar på master chef USA just nu... Annars ska jag nog ta det lugnt idag:)


Söndags

Jag är seg och trött just nu ska åka och kolla på ett hus snart.... Om ät nått kanske??? En liten på mig då:)


Smultron och kantareller

 
 
 
 
Ja igår när jag skulle lägga upp den här inlägget så vart det krångel, men då lägger jag upp den idag då :) Igår så var jag som sagt hos farbror Anders, men han var ju inte hemma så vi umgick med Anzoo hans fru och Morgan kommer ni väl ihåg? Deras grabb ^^... Vi var ut och plockade bär och kantareller och så åkte vi och meta, ingen fisk vart det, men en massa svamp och smultron och blåbär :) mumms:D Någon annan som har vart ut och plockar svamp?

Trägårds arbete ^^

Hej...en sån här söndag morgon har jag inte så mycket för mig...jag fick för mig att jag ska fixas pappas trägård och nu är jag på G också...Sjukt jobbigt när han inte har alla saker hemma, så jag fixas pappas trägårds med en jävla kökskniv :)...Det går liksom, men hhahah va grannarna måste har roligt åt mig :D but me don't care...Känner mig sjukt duktigt att jag dra upp 8 en söndag morgon och fixa med skiten, men vf sova bort hela dagen eller hur? Bra trägårds material ska jag verkligen köpa när jag köper hus ^^...Ja på tal om de så har vi lagt bud på ett hus, men har jag kanske skrivit, men säljarna vill inte skriva på papper förrän dom har hittat nått nytt :S...så vi får vänta och se vad händer och sker ?!?!?! men nu är iaf pappas trägårds jag håller på att fixa hoppas att det blir bra kan ta lite bilder förr och efter bilder :) men just nu har jag ingen bild :) Nä nu måste jag fortsätta någon som har tips på bra trädgårds material? Tipsa mig ^^

Mask

Ut och fiska lite kanske^^


Lördags mys

Så här myser vi hos familj Svakko:)


Första energi drickan

Första energi dricka som kom sjukt äckligt!!!!!


Lördag!!!

Hej...Det står på aftonbladet att det ska vara 30 grader på vissa platser, men inte i lilla Köping. Här är det regn som gäller idag verka det som. Jag har lite tråkiga nyheter att skriva om, jag har för tillfället, tagit lite paus i jobbandet för att kroppen börja inte palla med de. Har vart till farbror doktor och kollat om gluten och laktos och så ska jag kolla upp en massa annat. Jag är så trött liksom hela tiden, slö tänkte jag först, men humm...icke... Doktorn sa att blodet formade sig lite konstigt ska kolla upp de :S Min chef är riktigt bra hon sa...ja tänk på kroppen i första hand så kanske du kan jobba lite extra när det behövs?...En super bra lösning på saken. Jag mår för övrigt great känner jag...Viljan och kroppen är två olika saker...Så till alla er som jobba nästan ihjäl sig själva ta det lite lugnt man lever en gång :)....Nog med tråkigt heter jag ska iaf ut till Farbror Anders idag ska bli sååååå skoj har inte vart där på typ flera veckor :) jag skriver väl fler inlägg under dagen :) Tyvärr ingen bild har ingen nya ^^

Tisdag...

fattar inte hur kan man liksom vara så trött...så sjukt! Hade ont i huvud hela dagen på jobbet igår hoppas att det blir bättre idag...

RSS 2.0