Plantera kokos

Min lilla hjärtat planterade kokosträ idag...Vår hyresvärd här i Krabi, det var på hans mark vi planterade kokosträ. Kul var det, jag har ju gjort de förr, men för älskligen var det nytt. Om 3 år kommer vi tbx och dricker kokos nötter från träden ^^




Chill dag

Idag så har vi haft en chill dag.Älskligen min har solat idag och brun vart han ^^haha Som sagt haft en jätte chill dag så jag fick lite tråkigt på stranden så jag täkte alla älskligens leverfläkar med snäckor och tog lite bilder för att underhålla mig själv. För jag behöver verkligen ingen sol!







Lilla hjärtat vaknade och tog lite promenad på stranden.



Älskligen hittade en mini höna...hon vart lite kär tror jag :D



Söt liten pipp som var en vildhöna från början.



Hoppas att alla får en bra start på helgen och hoppas att veckan har vart bra för alla :)


Översvämning

 

Glömde bort att visa den här bilden. Det var översvämning här om dagen när vi skulle tillbaka till lägenheten var tvungen att hitta en ny väg...var riktigt längesen jag såg översvämning annars så. Har en bra dag :)


Upp för 1247 steg my gad!!!!



Lilla trötta älsklingen på morgonen :)














Idag så var vi på tigertemplet här i Krabi. Riktigt cool var det och vi gick upp för 1247 steg svettig, trött, jag gav upp en massa gånger, men med älsklingens hjälp klarade jag att gå upp för hela berget. Happy Cham Cham... så var vi på lite marknad och allt möjligt idag. Lilla hjärtat fick sin första erfarenhet av bil i vänstertrafik idag. Duktig är han så stollt liten fru :D Så avslutade vi kvällen med lite mango och klibbris..mummms...


Chamis



Vi tog en lång sovmorgon idag vaknade nyss kloackan 10 här då...klockan är ju bara kvart över 5 i Sverige. Nu blir det väl lite frulle, sen så ska jag, Bubben och två kompisar till oss dra ut på en äventyr. Det får ni läsa ikväll hihi...Just de jag glömde att berätta att jag tog oljemassage för ca 77 kr igår för 2 timmar då. Har det bra gott folk skriver ikväll :)

Chamis & Swallis



Hjärtat som väntar på mig i solen. Och jag var snäll och köpte en melonshake till honom för att han ska vara lite gladare.



Snälla!!!???!!!??? pusssss



Ingen puss :(



Heeeej :) Idag har det vart en riktigt bra dag för oss båda. Vi kollade på fossiler som var 75 miljoner år gamla. Riktigt häftig att se tänk att de finns så pass gamla saker att an kan besöka. Vi avslutade vår dag med att hälsa på en gemensam vän till oss båda. Sista bilden är på hennes busiga son som blev så trött att han somnade...barn är ju så söta :) Nu är det lägg dags snart så mkt att planera tills imorgon!!!

Gooooooo Natt :D

snorkla på phi phi...

Vi var och snorklade igår hann inte lägga upp nå för jag var så trött, men här har ni lite bilder på vad vi har sätt. Och så matade jag och lilla sötnosen fiskar med ananas. Riktigt häftigt var det iaf. Nej...det får det blir frukost klockan är 9 nu och ytterligare en dag som det inte är sol ute, men 30 grader ändå :)







Sjögurka ^^ slemmig sak!!!!



Svalberget...här lever det tusetals fåglar som bygger sina bo av deras saliv. Och det sägs att deras saliv ska vara väldigt hälsosamt så det är väldigt många som äter det här i Thailand. Jag har oxå provat och det smakar riktigt bra faktist, men dyrt så man nästan blir fattig ju...


Krabba



Idag håller vi tummarna för vädret för idag ska vi snorka lite hade vi tänkt :) Har det bra och så hoppas jag att veckan har börjat bra för alla trevlig tisdag på er!

Chill dag!!!!!!!!!!



Idag så har vi inte gjort så mkt alls hittils...klockan är bara 10 i sverige men här så är det 15 ju. Vi började med en riktigt piknick frukost idag. Grillad kyckling, vårullar, friterade räckor och lite ris till då. Det har regnat i omgångar idag så det har gjort att vi tog det lite lugnt idag. Trevligt söndag mys på er alla :)

???????



Se ni va det är på bilden? Joo när vi gick på stranden här om dagen så såg vi dessa roliga sand formerna...Det är krabbhål i sanden. Det är pytte små krabbor som gräver upp små sandkorn och lägger det på olika ställen runt hålet och bilda en massa mönster. Med andra ord krabb hus ^^ Jag tyckte att det var riktigt skoj och se :)

Swallis



Avsluta dagen med en massa frukt då :) vart papya,mango,vet ej namn på thai (somåh) och is te...Hur gott som helst.
Dagen har vart jättebra vi har vart i Krabi town och allt möjligt idag körde fel gjorde vi oxå. Trevligt helg på er alla nu ska jag väl mysa ner mig snart jättetrött ju. Goooo Natt !!!!

Thailand pancake



Mumms vart en till pannkaka idag kan inte låta bli så gott ju ^^

Chimi chami ^^

Vart en riktigt fredagmys med havsmat och en massa annat gott :) Nu är det morgon här så nu blir det frukost.


Ah...just ja några undra vf Andreas kan vara i Thailand när han är så ung...måste han inte vara över 50 för att får visum i Thailand?

Svar: Han behöver inte vara över 50 år för han får visum ändå för att han har anknytning till Thailand.



Hoppas att alla får en riktigt trevlig helg skriver väl senare ikväll!!!!



Chamis & Swallis













Fredags mys :D



Chamis

 

Känner mig busig så nu ska jag får upp min man så jag får åka ner till stranden :)


Krabiiiiiiiii....

Jättepigg som vanligt vid den här tiden. Det finns ju redan en av oss som sover för oss båda så!!!???Ja..just de vi ska inte bo i khao Lak längre för att vi trivdes inte där så nu befinner vi oss i Krabi specifikt Aou Nang mkt bättre  till än Khao lak tycker vi och vi trivs jättebra hittils. Och så har vi fått tag på en lägenhet här en liten tvåa. Och så har vi 5 min med moppe till stranden inte så tokig^^


 

 

Har det bra skriver lite senare igen :)

 

 


Pooooooool mys


Hej :) Nu ligger vi på rummet och njuter av varandras sällskap. Bara tagit det lugnt idag strand picknick,marknad,kollat på olika lägenheter och hus, mat med vännerna och natt badat i poolen. Jag som inte gilla kallt vatten behöver inte vara orolig här var det 29 grader i poolen. Så tog vi lite undervattens bilder.







Hoppas att det är bra hemma i Sverige...Vi har det jättebra och så regnade det idag i en kvart :)

Swallis

Goo Kväll????Är det bra väder hemma? Vi har vart och hälsat på min morbror och hans fru.Klumpiga jag glömde plånboken när vi skulle tanka :O My gad!!!!!! 20 km med moppe är nice om man har världens snyggaste chaffis ^^




Bubben och min morbrors fru kolla runt lite när det var låg vatten. Hon skulle visa hur bläckfisken som morbror letade såg ut....Bakom ser ni tydligt tidvattnet.



Moppe tbx för att hämta plånbok glad är vi för de :D



Andreas & Chang



Gubben och morbror :)

Nu blir det lite sova för imorgon vill jag ut på strandpromenad :) Goooooood natt sov sött

Chamis & Swallis

Hej...Idag är jag så glad att det är så solig och skönt ute :) 30 grader i skuggen behöver lilla jag inte frysa om fötterna iaf ^^ Det har inte blivit någon inlägg för att vi har suttit på en buss hela natten :(...men nu är vi frame vi är i Khao Lak. Så fint ät det här lite små kär i stället :) Pratade lite med mammy idag och hon sa det är regnig och höst i Sverige :/ Tur att jag är här då :) Och lilla jag har fått jobb :D Jobba som guide för Apollo...10000000000 glada gubbar :)

 

 

Lilla älsklingen på busstation och som vanlig leker han kines och äter med pinnar ^^ Han är ju för söt!!!

 

Vi på stranden idag




En glad Bubben



Papyasllad



Äter frukt

Skönt att det finns mat dygnet runt slipper jag gå runt hungrig....stannade till och köpte lite frukt och papyasallad med älsklingen. Gott är det oxå...Nä nu blir det lite vila.Kommer väl en inlägg ikväll :P

Skön dag :)

Idag så vi inte rört oss någon stanns än för att vi är så trötta. Och ska man inte vila på söndagar??? Hahaha..nej då. Min lilla tuffing är inte så tuff idag :) Det är vårt sista dag i BKK idag då. För sen rör vi oss ner till Krabi, Phuket, Khao Lak och lite andra ställen. Ska blir roligt att prata jobb med min kanske blivande arbetsgivare, riktigt spännande är de. Vi får se vad jag och lilla  sötnosen hitta på idag. Hoppas att alla får en bra dag!!!!

 

Kram


Bröllop och shopping

Hej :) idag skulle vi som sagt på bröllop och det var hur bra som helst...

Här är en bild på de finna brudparet. Bröllopet var en thailänsk traditionell bröllop och de hade så klart fins thaidräcker på sig...Oh vill ju oxå ^^

Lilla sötnosen ville vara med på bild innan bröllopet :)

Jag och några vänner som ville vara med på bild :)

Det vart en hel del shopping idag :D Köpte 4 par byxor, 3 par kalsonger, 2 t-shirtar till lilla sötnosen. Och till mig en klänning, 2 kjol, 2 linne, ett par skor, en väska och allt gick på 500 kr :O...Det har vart dåligt väder hela dagen idag med regn, men det har hållt sig runt 30 grader ändå. Så det vart skön med lite svalkande regn :)

Puss o Kram

Hello :)

Ja...då har jag och hjärtat precis kommit in och skönt är det att vila fötterna efter en dag med väntande och gående. Våra franskavänner var lite rötta så de var lite försenade ^^ sen så drog vi till Wat Pra keaw idag ist för dream world. Arg vart min lilla älskling på mig som ville så gärna åka karuseller :S Men här ser ni några bilder som vi hann ta idag vart inte så många bilder idag.

 

Jag när vi åkte båt till wat arun...en fin kulturell thailänsk tempel :)

Här kom vi precis in till wat pra keaw.

Hjärtat som går runt och kolla på olika byggnader ^^

Törstiga killar ^^ Så se vi att Jean i rött i bilden oxå en av vännerna från Frankrike. Tycker att vatten shoppen var en riktigt söt ställe :)

Nejmen..nu så blir det att vi ska göra oss i ordning och ska på förfest till bröllopet...Lite svårt att förklara vad det är, men det är en fest för alla som känner bruden och brudgummen och speciellt så är det släktingar som deltar, men vi vänner ska oxå vara där för att vissa vår glädje för deras skull :) Brukar var riktigt trevligt ^^

Hoppas att alla har det bra och så önskar jag alla en riktig trevligt fredag
.../kram

Goooo Morgon :)


Morgon morgon alla ligger säkert och sover för klockan är ju fyra snart hemma. Många som sover här oxå än så länge blev en riktigt lång kväll igår :) men hur som helst så upptäckte vi en riktigt rolig sätt att dricka öl på :O (jag dricker inte öl) Man beställer liksom ölen i en rör och antal liter som man vill ha så kommer ölen i en rör som man kan se på bilden. Så ser vi två av våra franskavännerpå bilden oxå, i mitten Wallo och till höger Frank glada män som får de dom vill ha :P hahaha...Just de måste ju lägga till att det är 29 grader i BKK :) Blir kanske inte dram world i dag heller bil köerna är nå extrem idag :/

Ahja...ha en bra dag så blir det väl inlägg till ikväll sen ^^ och idag så ska vi på förbröllops fest på kvällen blir nog nice :)


Chimi chami ^^

Gooo Kväll :) Vi som skulle på dream world idag men det blev khao din zoo glad är jag för de, man fick se massa roligt hihihi... :) Kan se att det är 27 grader i Bangkok och så är det 12 grader i Stockholm...hum... Hur som helst så är jag jätteglad och trött :P just de måste ju säga att våra franskavänner är oxå här :) Hoppas att alla har det bra hemma :P

Nu måste jag nog säga god natt för klockan börja närma sig 2 här ^^ puss o kram



En bild på mig med vita tigrar i bakgrunden...dom är ju så söta när dom sover ^^



Så hittade vi en massa hajar...men den här var den största :) as cool ju ^^


Efter en massa promenad så blev man självklart trött så jag och sötnosen tog en vilopaus ^^


Hoppas på dream world imorgon då ^^

Day 3 in Thailand..

Hej!!!!!!!! Vår tredjedag i Thailand :) känns helt underbar ska jag säga vaknade upp till 29 graders värme ist för regning kyla det gilla jag. Första blogg inlägg vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag kan ju berätta att vi ska nog på drem world idag...ahja...kommer lite inlägg och bilder ikväll då för klockan är ju typ 3 i Sverige och det skiljer ju 5 timmar sommartid så 7.44 är det här :P


Nej nu måste jag dra iväg men får väl önskar alla en riktigt trevlig dag då :)



Bjuder en bild på min sötnos vi satt på Swenens och åt glass ^^

RSS 2.0