Spara pengar

Nu när man har rest runt lite så känner man bara att man vill resa mer. Folk som inte reser missar verkligen jätte mycket. Varför vill man inte ut i världen och se saker liksom? Första förklaringen jag får är dåligt med pengar?...jag har ju kunnat rest på grund av..framför allt så hade jag ju ett jobb på ICA i Köping världens bästa ICA...saknar verkligen mitt gammla jobb! Nämen nej det var ju inte de jag skulle skriva....

Ja...jag hade ju ett jobb så försökte jag spara ihop så mycket som möjligt...kanske låter logiskt.

Shoppade aldrig upp pengar.

Så får man liksom ha en bra plan över sin ekonomi.

Man måste kunna välja att avstå från vissa saker om man vet om att man inte ha råd. Typ köpa ny telefon,dator,sko,party och en massa. Du kan ju inte ha 400 kr på kontot och ska gå finmiddag 2 dagar i rad eller? Så tips ifrån mig prioritera att leva lagom ^^



man väljer hur man handlar?hahhaha...bilden på när jag köper frukt!


Dumpling

God morgon...klockan är typ 8 på morgonen här och i natt ska vi åka till Ho Chi Minh city eller SaiGon som dom kallar det för här. Casper och Mike har redan åkt buss till Dalat så vi kommer resa lite själva nu i några dagar jag och älsklingen.



Jag bjuder på bilden på mig och Dumpling...har ni sätt Kung Fu Panda när han kriga för sin dumpling och det nästan så att jag kriga för en jag med. Dumpling är ju bara så sjukt gott ^^

PS: Va tycker ni om bloggen nya utseende?

blogg

Hellu..jag håller på att fixa om min blogg och om ser konstig ut så blir det bra snart hoppas ja ^^ haha nu ska jag ta en paus måste ha mat :)

Skriver sen!

Tunnlar i Vietnam (vietnamkriget)

Som många redan känner till så har det ju vart krig i Vietnam...Vietnamkriget vara mellan den 1 November 1955 – 30 April 1975 (19 years, 180 days). Under kriget så byggde folket här tunnlar för att skydda sig mot amerikanska bomber. Kriget är fortfarden väldigt färsk och känsligt ämne. Jag och Andreas har ju mött jätte många som har vart med i krig. Många ser man på att dom är krigs skadade. Vi har också mött en amerikansk soldat som var här och krigade för 43 år sen. Usch för krig, jag kan verkligen säga att det var onödig!



Vi i tunnlarna...i vinh moch tunnlar.



Vi har också vart och kollat på fler krigs vapen...













PS: jag har inte kunnat skrivit om det här för att har inte haft till gång till bilderna vi tog...men nu är det ju uppe :)

Mango

Helluu...just nu så sitter jag inne och bara njuter av min lilla mango som jag köpte av en jättesöt liten tant på gatan. En riktigt tråkigt sak är ju att folk försöker blåsa mig på priser även på mat liksom. Haha...snål som man är prutar man på mat också. Nejdå...men jag vill ju inte betala 5 gånger mer än vad saken kostar eller vi ni de? På tal om de mina toffler som jag har köpt kostar ca 10 kr. Men den första jag var och fråga skulle ha 200 kr fört. Hur dum ser man ut när folk bara slänger fram såna priser? USCH för dom!







Nästan över allt i Vietnam så säljs det kopior på massa saker, men en sak som jag kan aldrig blir trött på är ju solglasögon...Och när det kostar 6 kr st så vf inte köpa några i olika färger?? hahah...typisk mig :)

Sea food dinner chopstick returant

Hellu...Ni som har följt bloggen vet ju att lilla jag älskar sea food och kan nog aldrig blir trött på sea food. Igår så hittade vi rätt så billgt ställe med sea food priser vart totalt 95 kr för oss...då åt vi bläckfisk,räckor,pasta,vitlöksbröd,öl,cola och sallad på de. Innan maten så var de krig...krig...krig och på första bilden så ser ni Swalle som förbereder sig för krig :)



Vi krigar :)





se ni pinnen ??



Ta du bild på mig ta jag bild på dig ^^





namnam....


Redbull vodka

Killar och billig öl? Vi gick en lång stund och letade efter billig öl för liksom 3 kr är dyrt, men 2 kr går bra och så vart de. Ni vet fattiga backpacker ^^ mohohoho. Vi hittade iaf en och ingen vart gladare än Mike och Andreas trodde dom innan jag och Casper fick in redbull vodka....Mohohoh ser ni glaset? Och den var ju så gooood!





På menyn fanns det krokodil och liksom vf inte smaka? Självklart beställde vi in lite kroko och gott var det. Mumms...mumms vi krigade för maten :)



ChamCham ego bild :)





Någon tog ett smygfoto på mig? Vem kan det vara?

PS: alla bilder är från Caspers iphone! :)

Nha Trang Beach

Hej...efter gårdagen så kände vi för strand häng idag...Killarna vill bli bruna och jag har samma färg som choklad nu förtiden :) Gillas och vara chokladbrun ^^ Vf ska man inte vara på stranden när straden är så fin.



Nha trang beach :)



Järngänget ^^



Bara myser lite på stranden



Lekte lite med kameran och Casper fick bli min modell :)



Sandiga sandaler...



Ingenting är ju bättre än glass i värmen :)




Trött, sova?

Morrn, morrn...hur kan man liksom vara trött, men man kan inte sova  :(...Killarna ligger och sover som små barn, men inte lilla jag...Idag ska vi fridyka och bara leka i havet som små barn ^^



En sovande bild på mig bjuder jag på ^^

LÅSJÄVEL!

Idag när vi kom tillbaka till hotellrummet så hade låsjävel lås sig...Vi kom liksom inte in och så såg det ut så här när en massa människor hade vart här och ska göra nytta :S...Jag vart verkligen inte glad!!!!





Mat jakt?!?! I Nha Trang...

Hej... Idag så hade vi verkligen ingen anning på vad vi ville ha för mat...så vi gick runt och runt och mer runt för att hitta nått. Grabbarna kan ju äta som vargar (flera ton känns det som) så ja vf inte pizza liksom sa vi. Nått riktigt mäktigt och så att mna blir mätt?!? och så vart de pizza för oss på en rekommenderat italiensk resturang som heter Da fernando...Efter vi har smakat på maten kan ju jag säga...ÄT DÄR MÄNNISKOR! svingott!




Killarna på mat jakt ^^ lite smyg foto.







Seafood mix (min)



Pizza och nått annat gott :)








Öl och redbull

God eftermiddittat...Jag och grabbarna har hittat en jätte billigt öl ställe. Ölen kostar 2 kr, men lilla jag som är så trött sattsar på redbull jag ^^ Då blir man pigg och glad. Alltid när man dricker redbull får man ju vingar eller va det nu man säger? haha...av redbull får du vingar :)


Snorkling i Nha Trang

Hej igen...alla glada och trötta...Som sagt vi skulle ju snorkla idag och så vart det såklart...tyvär har jag ingen bilder på hur det såg ut under vatten för att våran under vattenkamera är trasig :(...Samman fattning har det verkligen vart en toppen dag och vi hade det så sjukt bra. Mycket bättre än förväntan. Eftersom jag och min älskling har bestämmt att vi ska ta dykarcert så vi tränade på fridykning. Min älskling är sjukt duktig första gången han fridyker och grabben kom liksom ner på 10 meter :O...jag var ju inte så duktig, men 4 meter är ju ok för lilla mig.




Jag passade på att ta lite bilder innan snorkligen på den vackra naturen här i Vietnam. Va tycker ni är det vackert eller vadå?











Trötta och inte alls taggade men tummen upp på de ^^ haha det har liksom blivit lite våran grej det här med tummen upp. Alla ska typ se så ut på alla bilder...För roliga!!!



Foooooooood ...namnam...



Lilla Mike som kommer upp blött och hungrig :)



Avslutar med en liten bild på mig då...ser ni ringen runt pannan?

Trevlig sönder på er :)


Skor...

Hallu...jag hann verkligen inte skriva nått imorse, men nu är jag här...Ni som har följt bloggen vet ju att jag har vart i Asien rätt så länge nu (hela 6 månader snart) och nu var det dags för ny inverstering av toffler ^^ Helt ok för 10 kr eller?


Youtube?

Efter en massa trötta promenader så skulle grabbarna kolla family guy, men det vart youtube ist...för nu äntligen har vi internet ^^



Imorgon har jag och grabbarna bestämmt att vi ska ut och snorkla...Det ska bli nice med en dag på havet ^^

Men nu måste jag sova...Har det så bra kanske hinner jag skriva nått innan jag dra iväg imorgon?!

Dinner in Nha Trang

Idag så bestämmde vi oss att vi skulle äta hambugare på Grill and Seafood...och som vanligt den var ju sjukt gooooood ^^ Jag och mat liksom :P




Här sitter grabbarna och väntar på maten...



Tummen upp på de :)



Vi bara väntar och väntar ^^



Till hamburgarna så fick vi en massa dippsåser..mumms på de ^^



Nu jävlar ska det ätas ^^ Ingen var gladare än Mike :) kanske Casper ??





Hoppas att alla har en bra dag ...


Nha Trang

Ja..som sagt så befinner vi oss i Nha Trang och har haft en promenad genom staden och staden var så fin...chamcham like it alot ^^



På gatan med grabbarna ^^



En god pomes med majo och ketchup ^^



Och mitt i promenaden så stanna vi upp och tog en glass...jag tog en cantalop glass..as gott :)



Nha Trang...

PS: Mitt på gatan slog det folk idag!!!! Gillas inte!

"Sjöstaden"

När vi åkte buss igår så såg Anderas den coola sjöstaden... och här kommer det en liten bild på den. Det var liksom massa med fiskebåtar på sjön...as cool på bild ju:P





Nah Trang

Hellu...jag befinner mig i Nah Trang och kom just hit idag. Staden är sjukt fin och jag älskar stranden här. Men jag vart bränd av brändmangneter när vi badade idag...gjorde så sjukt ont! Tycker verkligen inte om smärtan!!!!! Jag har tyvär inte tagit någon fin bild här än men det kommer...

Jag kan ju lägga till att jag reser ihop med grabbarna som vi träffade i Hanoi och kommer nog att resa med dom länge till. Hahah...sjukt kul har vi ihop och vi mår verkligen bra av att vara i Vietnam och den här soliga bredgraden. Nu så sitter grabbarna och väntar på mig, men jag skriver inlägg ikväll ^^

PS: Miss Sweden so much!




Bilden är från Hanoi :)

Chamis

Hej blogg och läsare...Jag har liksom vart lite tveksam om jag ska fortsätta blogga eller inte...i stunden hetta så bestämmde jag mig för att sluta. Men jag saknar min lilla bloggande och kommer inte sluta...och nu but the way...nu kör vi!

Regn

Så..ja då sitter jag här i Hue och det regnar :( usch va jag inte gilla regn. Det har liksom regnat i två dagar :( Men nått roligt kanske man kan göra i regnet ?

Soup

Någon annan än jag som älska soppa? Men hur som helst så älskar jag soppa och kan äta det hela tiden.Idag när vi fick meny fanns det ank soppa. Första tanken som slår mig var liksom vf inte. Lite anka vorre ju inte fel. Men det blev liksom inte riktigt som jag hade tänk mig. Skålen var typ större än mitt huvud och den var ju sjukt gott. Jag dör av att maten är så god här. Kommer att börja rulla snart om det ska fortsätta i den här takten. PS: jag åt typ bara ankan för det var nästan en halv anka i...









Hue

Jusr så är jag i Hue och det regnar...skriver sen

Von tong

Sista middagen i Hanoi vart Von Tong...det är typ små knyten med olika fyllning...fick ingen bild alla var så hungriga så...haha det tog bara slut på en gång. Super gött var det iaf :P





Hungriga män ^^ Andreas och Casper

Flod

Idag så har vi gått och besökt en flod...as fint
Trötta grabbar ^^
Ål?

From Hanoi to Hue

Idag så ska vi spendera hela dagen i Hanoi och sen vidare till Hue med natt bussen.

Överallt här i Vietnam kan du hitta små madarin trä ^^




Middag i Hanoi

Ja...här kommer det en liten uppdetering på middag som vi åt i Hanoi. När vi var på väg till vår hotell så såg vi två vilsna grabbar och dom tog vi med till vårt hotell. Sjävklart så börjar man med att diskutera allting på englska, men efter ett tag så kom frågen -Where are you from? Haha...grabbarna var från Sverige. Så just nu är vi tre svenskar, tysk och en thai/svensk som reser lite ihop.

Lite så här hur folk upplever mig?!? Folk (västerlänningar) jag träffar ser mig inte som en thailändare. Folk som bor här försöker prata vietnamesiska med mig och kolla jag i spegel så se jag liksom bara lilla jag ^^




Mike och Andreas glada pojkar ^^






Här sitter hon och gör vårrullar :)



Innan maten...Vi åt iaf färska vårrullar och en massa annat konstig. Tyvär ingen bild för att jag var så hungrig och alla andra med så vi högg bara i maten :) Som som ägde stället tyckte iaf att det var jätte roligt att vi åt där. Maten gick på ca 7 kr per person. Och var super goda ^^ Hittils gillar jag verkligen den vietnamesika maten sjukt mkt!

Frisör i Vietnam

Detta var ju så cool...nästan över allt kunde du se äldre farbröder som klippte hår utomhus...


Heligt plats...

Jösses va jag blir arg på mig själv när jag inte minns namn. Vi besökte en plats nära Ho Chi Minh...och det var liksom ett heligt ställe. Riktigt fin med fiskar och allting. Det hände en riktigt "roligt" sak idag.

En
man kom fram och frågade mig om Andreas var från USA...
- Jag bara nej, nej,nej han är svensk.
-Killen sa...jaha Norge.
-Jag sa nej Sverige
..

Han tittade konstigt på mig och sa:

- Jag har varit där!...

Hur som hälst så är det skönt att man inte är från USA om man ska besöka Vietnam ^^




Första universitet

Av många platser vi har besökt så besökte vi Vietnams först universitet...som är idag musem.













Jag tycker att alla platser är verkligen ascoola och så otroligt kul att utforska staden :)

Vattenkastanj

Va tycker ni om vattenkastanj? Idag så provadut vi färska vattenkastanj. Jag har ju ätit det förrut när jag var mindre, men gott var de.


Pho 24 fast food...

Efter en massa med promenader och ser värdigheter så vart vi så hungriga och då hade vi liksom gott i fyra timmar. Så då var det kanske inte inte så konstigt att vi var så hungriga...haha...Första tanken var liksom snabb mat!?!?!och så vart det också. Idag så åt på deras snabb mat kedja Pho 24. Snabb mat tänker lilla jag på typ hambugare, men så vart det verkligen inte. Deras snabb mat är typ vårrullar och nudlar så varför inte ^^











Tiger kanske folk känner igen men känner igen 333? Rikigt gott var den ^^



Inegnting är bättre än en mango shake när du är törstig...








2012 ADELE Grammy's

Jag har skrivit förrut att jag har lyssnat och kollat på lite Grammy's från USA när den var och den här låten är verkligen så sjukt bra. Och bra saker ska man alltid dela med sig ^^ Hon har ju verkligen sjukt bra röst...


Ho Chi Minh

Jag vet inte om alla känner till Ho Chi Minh, men han var iaf kommunist och president i nordvietnam. Och här var vi på hans museum, tyvär var den stängt eller den var öppen mellan 8-11. Vi kanske gör en ny försökt imorgon :)










Hoan Kiem Lake

Vi har gått hur mycket som helst och bland annat så gick vi till en tempel som ligger på Hoan Kiem Lake och det var verkligen jätte fin att får vara där. Som ni kanske ser på bilderna så har vi inte haft tur med väder, men det är typ så här den här årstiden. Jag är i alla fall jätte glad att får vara på en sånt mäktigt och historisk plats. Har regnat typ hela dagen ^^










På sjön levde en jättestor sköldpadda...och jag tyckte att den var så cool :)







Lilla jag idag fick frysa hela dagen :( men gladast i världen är jag för de :)



Inne i själva tempel. Rikigt fin var det.



Jag och min kärlek utan för Turtle Tower...







Hanois gator...

Hej...som sagt så befinner jag mig i Vietnam Hanoi som är Vietnams huvudstad. Staden är verkligen sjukt och man förstår verkligen ingenting här, men jag är så glad att jag är här. Hanoi har vart riktigt intressant. Och vi har verkligen gått jätte mycket idag bara för att vi ville utforska staden och Hanois gator :)









Orm gör dig stark?

Hej...God Morgon från Hanoi! Idag vart jag väckt av fåglar hiihi...Det är rätt så kallt i Hanoi faktist typ 15-20 grader plus..Bruuuu säger jag :/ Gillar inte kylan! Jag vet inte om ni har läst de, men jag har läst att min käraste huvudtad BKK har blivit bombad :O!!!!OH NO! Men ingen, men det verkar inte vara så farligt trotts allt...

Men hur som hälst så hade jag tänkt och visa er lite sprit...vi har inte köpt detta, men jag tycker att tanken är lite sjuk liksom. Men lägger in typ ormar skorpioner,tusenfotingar och massa andra djur i sprit. När man dricker det blir man stark eller att man får energi. Jag tror verkligen inte på detta! Men här har ni lite bilder på vad man kunde köpa på gatorna i Lung Prabang :) Skulle visa detta för längesen, men bättre sent än aldrig :)



Hanoi

Hej...Nu sitter vi i Hanoi och är så sjukt trött. Vi har ätit gott och har hittat riktigt trevligt sällskap. Som vi ska spendera lite tid med så klart...Vietnam är känd för sina vårrullar och nu är vi i Hanoi så vi provade hanoi vårullar. Gott vart de iaf...nej min nu måste jag sova god natt med er:)







Från Lung Prabang till Hanoi

Hellu...här lämnar vi Lung Prabang och åker til Hanoi. Under flyget så kollade på på Tom och Jerry ^^ Jag älskar verkligem Tom och Jerry ^^



Lilla jag sitter och väntar på att vi ska komma iväg



En sista bild på Lung Prabang :)

Hjärtans dag tårta

När vi kom till fiket så fanns det lite promotion på alla hjärtans dag mys...och varför inte beställa in och blir lite fettar :)

På G till Hanoi

Japp...nu packat och klart och så vart de amerikansk frukost för att magen behöver verkligen någonting rejält infår dagens resa. Och alla tunga väskor ^^
Men först msåte vi sitta här och vänta till klockan 14 Laos tid typ...hum...jag får underhålla mig med att skriva inlägg så att ni får läsa :P Mat menyn är långt här ^^

Dagens tips...

Eftersom det är alla hjärtans dag så kommer dagens tips sjäkvklart att hand om KÄRLEK!

Många kanske undrar hur ska jag visa liksom min kärlek på den bästa sätte? Jag har redan skrivit att jag inte gör nått speciellt just denna dag, men jag gör någonting hela tiden till min älskling. Så en hel del tips har jag iaf...Även killar killar överraskningar det kan jag lova...

Detta har jag provat själv och jag lovar att det funkar...Eftersom jag vet exakt vad min älskling gillar för mat och jag älskar ju att laga mat så gjorde jag så här ^^

Tips...1...Förbered en trevligt middag till er båda tsm, men det roligaste är att du bjuder honom på middag för alla hjärtans dag faller oftast på en vardag. Skriv en text som du förklarar för din kärlek hur mkt du älskar honom/henne så hänger du den framför dörren med en vacker blomma eller nått gulligt. Jag la min lapp i en ICA påse för att han skulle tro att det var nått annat ^^ knyt inte ihop påsen utan låt sakerna som man vill att han/hon ska se synas. Min man reaktion vart iaf han sprang fram till mig kramar om mig kysste mig och bara snörrade runt med mig om och om igen. Så till er tjejer vet ni inte vad ni ska göra bjud på en hem trevligt middag.

Tips...2...Skulle man liksom jobba över och man hinner liksom inte med den här middagen? Då har jag verkligen nått som ljusna upp kärleken lite...Köp med liksom nyttiga mys saker...som frukt, kex, ost och choklad. Är han/hon redan hemma så kan man alltid hjälpa varandra med att fixa i ordning. Och mys till det med en film eller vf inte bjuda varandra på en dans medan ni håller på att fixa i ordning?

Tänk på att kärlek hela tiden måste kryddas till och för nyas...gör nått som inte är normal gör nått man inte gör på vardagen. Skratta med varandra och pussas så många gånger ni kommer i närhenten av varandra ^^ vem gillar inte pussar liksom :)



Alla hjärtans dag!Love...

Jag vill börja med att önskar alla en glad alla hjärtans dag.Hoppas verkligen att ingen ska behöva vara ensam, att ni har iaf någon att dela den med? Annars så önskar jag en stor kram till alla :) ^^ Även jag inte firar alla hjärtans dag kan jag ju säga att jag firar kärlek. Kärlek är nått man ska fira varje dag tycker jag...Så inte bara enbart på alla hjärtans dag :)

Jag kan berätta om min kärlek : Ja som alla säkert redan vet om så är jag gift med en man som heter Andreas... Anderas gör att jag behöver aldrig känna mig ensam. Han är alltid där för mig som jag är för honom. Vi har alltid roligt med varandra och älskar varandra. Många upplever honom som väldigt tuff och hård kille, men i mina ögon är han den mest perfekta människan. Och du kan inte hitta mjukare kille. Under fyra års tid tillsammans och ett års äktenskap har vi aldrig bråkat! Man har ju sina stunder, men vi väljer att prata med varandra iställe för att det ska flyga kastruller. Min Andreas lyckas alltid får mig att känna att jag är speciell...Hur som helst ska jag skriva om honom kan jag nog skriva hur mkt som helst...kort fattat så älskar vi varandra väldigt mycket och jag älskar honom över allt annat! Lyckligt med andra ord...

Bröllops bild /tagen av Rosanna och Emelie



 

 




Dagens tips...

Idag så verkar folk vara så nere liksom. Jag vet att jag ska inte säga nått jag befinenr inte mig i Sveirge i kylan och mörkret. Men att saknar sina nära och kära andra sidan jordklottet är inte heller skoj. Jag har inte träffat min käraste far på snart ett halv år :( usch...skirver inte mer om de börja bara grina :( ... Jag vill att man ska vara glad!

Dagens tips är hur man gör för att hålla humöret uppe?

Jag har provat själv och det funkar ^^ jag prova alla tips jag skriver på bloggen!

Tips...1 Le som bara du kan och räkna till typ 30 ca 30 sek alltså. Det är allt som behövs och det är den bästa tipset också.

Tips...2...Detta har jag provat själv men bantar du? Gör inte den här då...ät choklad, min andra tips är helt enkelt att äta choklad eller någonting sött ^^ inte i stora mängder utan lite gran.

Lite extra: Tänk på en person som gör dig glad.

Ja...det finns tusentals tips på hur man kan bli glad, men jag har valt dom här två alternativen. Och det funkar på mig så prova du med?



Middag och musik

Hej...jag har inte så mkt att skriva om kvällen förutom att nu så sitter vi på rummet och ta det lugnt innan morgons resa. Jag har annars kollat på olika klipp från grammy galen 2012 som var i USA. Och som alla säkert redan vet så hyllar dom ju Whitney Houston som dog igår. Jag vet inte om jag har nämnt de förrut, men jag har
rätt så stor musik intresse också. Man blir ju så glad av musik! Nog om de!

Min dag har vart hur bra som helst. Och självklart ska det firas med lite frukt tyckte jag, men lilla Andreas ville ha lasagne...











När jag satt och pratade med mina vänner på facebook så kom det en liten meddelande upp och på den stod de så här : Lyssna på den här musik länken eller va det nu stod. Det handlar om en liten flicka som heter Malva som har cancer och har fram till sommaren på sig att leva.

Och gud tänker jag då sommaren är ju nått alla längtar till, men inte den drabbade familjen. Flickan är ca tre år snart fyra...Ingen ska behöva dör som ett barn!!!!Grabbarna som har gjorde den här låten Keep The Faith. Gjorde nått fin för lilla flickan så det minsta ni kan göra är väl lyssna på hennes låt?

http://soundcloud.com/czitrom/louise-gustafsson-keep-the



Food lao...

Även jag tycke inte att lao maten inte är så bra så ger jag aldrig upp hoppet att kanske får smacka på den riktiga lao maten. Och här mina damer och herrar riktigt god lao mat från returang the table...maten där var ju dyrare än på alla andra ställen. Inte dyrt för oss, men för alla andra verkar det vara de. Ca 117 kr för öl,trerätter och ris...inte så dyrt enligt mig :) Maten var iaf sjukt god och om ni befinner er i Lung Prabang någon gång ligger returangen efter night street.



Friterad kött på laosätt...



veg.vårrullar



Beef med röd curry

Nu kanske jag ska beger mig ut och dricka nått gott...Hoppas eran vecka började bra /kram på er :)

Lao massage

Idag kände jag verkligen att jag var öm i kroppen och ville verkligen ha massage. Min älskling som inte är så förtjust i massage ville verkligen inte och stackarn har aldrig vart nöjd när han har fått massage heller. Vi diskuterade om saken och han gav det en chans och tror det eller ej. Han vart också jättenöjd. Vi tog massage på Lotus du Laos...jätte mysigt och trevligt bra personal och man vart så bra efter behandlingen också...Jag tycker verkligen att man ska lyxa till det med mat och spa/massage. Du lever bara en gång och lev livet tycker jag. Synd bara att allt behandling i Sverige är så dyrt, men det är ju inte omöjligt. Jag har ju tagit laos massage förrut, men den här gången vart det verkligen som jag ville ha det. Kostnaden vart 70 kr för två timmar var.








Homemade Ice cream

Hellu...vi har verkligen inte haft dåligt väder alls när vi har vart här peppar,peppar ta i träd :) Och självklart blir ingenting bättre än lite kallt mumsigt hemma gjord glass. Jag älskar verkligen glass, men äter det så sällan!?!? Måste blir inte ändrig på det tror jag.




Frukost på Bon cafe

Hej...god morgon på er och hoppas ni har sovit gott, men alla är nog på jobbet nu?!

Lite tips redan nu på morgonen till er som vill gå ner i vikt utan att tränna...Då rekommendera jag ingefärs te viktigt att det är färsk ingerfära i. Jag brukar dricka någon form av te varje morgon för att det är ju så bra för kroppen.

Här har ni min frukost iaf ingefärs te med frukt mackor,houng och svartvinbärs soda...Gott och enkelt :)








People

God Midnatt och morgon på er alla...många sover nog sött just nu...det gör iaf min lilla hjärta :) ligger brivid och se alltid söt ut ^^ ibland så känner jag liksom jag vill bara ta i hans kinder och nypa jätte jätte hårt. Det bara kliar i fingrarna, ni vet typ känslan som man ser söta barn och man vill bara pussa sönder dom :) ahhaha....


Nej det var verkligen inte de jag hade tänkt att skriva om...Jag hade tänkt att skriva om intressanta människor som jag träffar på min resa. När man är backpacker åker man liksom runt till olika platser och bara utforska deras natur och kultur såklart. Jag har träffat holländare några stycken, britter, australiensare, svenskar, belgare, spanjorer och en massa mer människor...men igår träffar jag svenskar som var bosatta i UK dom var tre så de tredje bodde i Sverige då. Deras resa var ordnat efter mekong floden och under 28 dagar reser dom runt den. Som hade ordnat av en turistbyrå i Sthlm. Tyvär hann jag inte fråga va turistbyrån hette. Men jag tycker liksom att det är så bra att man kan dra på en sånt där ordnat resa allting bara fixa sig.Man träffar ju så många människor så ibland undrar jag hur kan alla vara så vänliga och tervliga ^^ hihhih...eller har jag tur och träffar på dom bara?


Vill man ut och ser världen så är backpacker verkligen nått att rekommendera. Man stötter på många problem, men samtidigt så finns problem för att det ska lösas. Vi har stannat lite längre här i Lung Prabang på grund av att vi vart ju sjuka och grejer, men sen Vietnam vet jag verkligen om blir så lugn. Ska blir så roligt och bada i havet när man kommer fram :) Och självklart kommer ni kunna följa mig här på bloggen så länge internet funkar ^^


Dagens tips...

Dagens tips hur man får magsmärtor att bli mildare...


Tips 1...är du gasig i magen?

Om du är gasig i magen så rekommendera jag att du lägger dig på sidan eller på magen. Det kanske känns lite värre från början men om du lägger dig på magen trycker du ut gaserna. Lika med att det försvinner med tiden.

Tips...2 har du mag kramp?

Mag kramp har du på ett ställe och det krampar helt enkelt...Jag rekommendera då att du försöker dricka lite vatten eller ta några mks youghurt för att får igång mag cirkulationen. Lite youghurt hjälper magen att jobba...ungefär som oljan gör att moton går lite lättare ^^ hahahah

OBS: Detta hjälper om det inte är extrama saker! Som har du blindtarm hjälper inte detta...




Night in Lung Prabang

God middag :) Hur mår alla?Jag mår så där!?!?!? Jag vet inte vad jag fick i mig men nått gjorde att jag fick jätte ont i magen och vill bara lägga mig ner som ett barn och grina. Näje...nu ska vi inte vara sånt vekling utan nu kämpar vi på, men ska nog inte göra nått mer idag känner verkligen att min mage säger...I hate you chamcham!! Det vart en liten humbugare till middag idag på grund av att lao maten inte riktigt faller in så där på kvällen idag.





Blåbär shake



Lite gator och kväll bilder har jag och bjuda på :)





Natt marknaden här i Laos. Den är rätt så mysigt att vara på, men tyvär säljer alla typ samma saker. Jag förstå inte riktigt hur dom liksom får det att gå hem. När alla typ säljer samma sak...men det är väl de som är charmen med de!?!? PS: Dom säljer samma saker till olika priser också...hahah

Promenad i Lung Prabang

Hej...Efter en lång frukost dejt så tog vi en promenad runt staden. Här så finns det rätt så många fina tempel och byggnader och här nera får ni se två bilder på en tempel och national museum. Tyvär måste man betala över allt för att komma in i offentliga platser så mycket väljer man att avstå på grund av att det ser likadant ut över allt. Jag känner mig verkligen jätte slö i kroppen och bara vill lägga mig ner och sova, men jag kan inte somna. Och förresten god morgon på er alla :)







Är man glad så är man :D hahaha





Mitt i promenaden så tog vi en varsin mango shake...mummsigt i värmen :)

Frukost och kärlek

Idag så läste jag på aftonbladet.se att Whitney Huston har avlidit. RIP säger jag till de en stor röst och musik icon!


Jag är verkligen för att man ska äta en bra frukost och det har jag försökt att göra varje dag nu eller ska man skriva att jag har alltid gjort de? Idag vart det iaf omelett med ost och skinka och självklat lite bröd på sidan. Tyvär är det lite svårt att får tag på mörkbröd här i Asien, men jag får äta små mängder annars får jag ont i magen :(... Jag provade också te som skulle vara bra och det var matcha grön te! USCH...fy va jag inte tyckte om den, men nu har jag iaf provat den. Rekomendera den inte!




Lilla jag idag då :)





Alla hjärtans dag?

Jag kom på en sak det är ju alla hjärtans dag snart typ två dagar kvar? Jag tänker shit ska jag göra nått? Så kommer jag på jag ska ju till Vietnam då. Jag tycker att alla hjärtans dag är rätt så söt dag, men firar jag den? Jag brukar inte göra de för att jag firar min kärlek varje dag ändå. Alla hjärtans dag blir inte mer rosa i min värld. jag får blommor, bakelse middagar kärlek hela året så jag behöver inte vänta till alla hjärtans dag bara för att får nått. Jag umgås med min man och myser och ha oss varje dag ändå :)...och så har jag liksom alla kärleks datum så nära varandra också!?!?!?

Vi vart tsm den 19/1
Förlovade oss 19/1
Alla hjärtans dag 14/2
Bröllops dag 19/2


Så lika bra att fira varje dag iställe för att välja en dag? Man är ändå kär varje :)




lao mat/prat

Jag räcknar ner dagar på min kalender..längtar verkligen till Vietnam och deras mat. Eftersom jag verkligen gillar stark och krydigt mat så var inte Lao maten nått för mig. Den är liksom smaklös och så innehåller de ingen kött. Man vill liksom ha KÖTT i maten! Eller så kan den iaf vara krydig, men det är den inte heller, så lilla jag är inte alls nöjd med deras mat. Men många västerlänningar som vi har pratat med gillar maten här för att den inte är strak..haha...





Lao nudlar och curry


PS: Jag som skulle shoppa lite igår vart det inte av heller för att vi beställde in middag och börja diskutera en massa saker. Och det vart bara mer och mer prat tills servitören kom och sa att dom stänger resturangen. Typisk oss när vi väl kommer in i nått som vi kan riktigt diskutera så kan vi hålla på hur länge som helst. Vi är som nykära vi...haha folk tror inte ens att vi är gifta för att vi verkar så nykära fortfarande.




Bilden är från Sverige när jag visade min Älskling min smultron ställe...bara för att det går inte en dag som jag inte saknar Sverige.




Bomull/sidentyg tillverkning

Hellu...jag börjar den här dagen med en av mina favorit filmer How To lose a guy on 10 days. Jag bara älskar den här filmen. Hur som helst hade jag tänkt att skriva den här igår, men var utan internet så jag får ju lägga upp den idag ist. Vi var på siden och bomull tillverkling och det var så häftigt att se. Min Andreas som hade aldrig sätt sidenlarver förut trodde att jag ljög för honom. Men här har ni lite bilder på olika steg på hur det går till.



















Visst blir resultatet helt otroligt och det är ju inte bara jag som gillar sidan och bomull tyg.




Tips på frukost...

Här kommer det lite tips på bra frukost eftersom att det är morgon i Sverige så här får ni mn frukost tips:

Meny 1...Vill man ha en enkel frukost så förredra jag personligt.

Frukt eller bär med naturell youghurt. Och lite musli om man har lite halvtaskigt mage.

Meny 1 är bra för att den ger dig en fräsch start på dagen. Och naturell youghurt gör att det blir en bra balans i magen.

Meny 2... Vill du har nått svårare och tränar skulle jag föreslå ägg(friterd/röra) knäckebröd med skinka/gilla du gravad lax så ta gravad lax. Ta en frukt dricka och ett glasvatten eller varm te till iställe för kaffe. Ät i den mängden du känner dig mätt inte proppmätt.

Meny2... är bra du blir mätt och det är bra energi start på dagen. Eftersom att kroppen har fastat under natten så är det viktigt att man får i sig bra mängd med energi för att klara dagen...

Har du svårt att får i dig frukost?

Min bästa tips är du drick ett stort glas med vatten inom 10-30 min kommer du att känna att du är hungrig.

Hoppas att alla njuter av sin frukost... jag själv kände för den enkla versionen idag!



Elefantbad...

God Morgon Sverige :) Medan alla ligger och sover så har jag ridit och badat med elefanter. Det var riktigt roligt och var verkligen en upplevelse. Det är någonting som jag skulle kunna göra om och om och om igen...en massa gånger. Tycker verkligen att alla ska prova på och bada med elefanter. Här i Laos kostar det 470 kr bada+rida. Känslan i magen vart verkligen så mysigt när man var där med den gigantiska djuret och den var bara så söt. Jag skulle vilja ha en egen elefant ^^



Som vanligt börjar vi dagen med en fräsch frukost. Jag valde frukt och mûsli, medan älsklingen tog en pizza till frukost.





Vi träffade den här grabben redan igår, men jag hann tyvär inte skriva nått om honom. Grabben är föräldrarlös och lever med sin farfar som är våran tuk tuk chafför. Hans pappa är död och mamman vill inte ha honom. Vi köpte en kaka till honom och lycklig vart självklart inget mer än pojken. Han vart riktigt bra vän med Anderas...Han har ett parkläder och dom är helt trasiga :( kände igen mig själv i hans situation! Vi gav honom lite pengar så han skulle kunna köpa lite kakor efter resan med oss. Man önskar ju att man kunde göra mer, men vi gjorde de vi kunde.Bara glad man kan vara till hjälp.





På båten på väg till elefanterna.





















Här tog vi adjö från lilltjejen som vi badade.

God Morgon

Hej! God Morgon där hemma eller god midnatt skulle man kanske säge...Jag säger bara nu vill jag bara springa i genom duschen äter min frukost och ut på äventyr. Vi har som sagt beställt tuk tuk till en typ djungel och där ska vi...göa en massa aktiviteter jag inte extat allt, men en sak vet jag åka lina...hahah...nej nu börja det blir lite brottom och min man har inte ens vakna till han är nog lite öm han med tror jag :)
Har det bra och hoppas att helgen börja bra för alla ^^

Marknad in Lung Prabang

Hej...vi har ätit en jättegod middag hamburgare och våfflor vart de...mumms... Och så gick vi på marknaden och handlade lite. Jag köpte ett par byxor för ca 30 kr = 30000 kip. Så bara för skoj skull gick Andreas och fråga på en annan försäljare och där skulle dom ha 60 kr...Så snacka om att de försökte lura oss. Sant att det inte är mkt pengar, men man ska väl inte behöva betala överpris för att man inte är Laoare eller? Trotts allt så åker man till billiga länder för billiga saker. Annars så köpte vi två laosiden tyg för 40 kr = 40000 kip. Helt ok med köp för ca 70 kr då. Det är riktigt tråkigt att försäljare här försöker verkligen blåsa alla så det är sjuk. Man får vara på sin vakt annars så kan det typ vara 2-3 gånger dyrare än i Thailand. Jag köper ett par solbriller för 100 bath och här ville dom ha typ 250 bath för!!!??!?!?!? Jag säger bara WHAT?!??!?


Lyckas ta en cool bild på ölen.













Tempel bakom marknaden...

Jag måste tyvär sova nu har beställt en tuk tuk till lite olika aktiviteter imorgon..kommer blir så roligt. Ni får se det imorgon jag orkar verkligen inte skriva om de nu, men kul kommer det att bli iaf :)

God Natt alla snälla människor!




Waterfall near Lung Prabang

Hej...Man ska alltid börja dagen med en bra frukost och det gjorde jag. Sen drog vi till vattenfall och jag kan verkligen säga att det är den finaste vattenfallen jag har någonsin sätt i mitt liv. Jag vart så kär i den och ville köpa den ^^ Vi träffade också ett gäng engelsktalande människor från Australien, UK och USA...hahah...och vi umgick hela dagen och vart iaf 10 personer som lekte och badade och allt vi nu gjorde. Innan vi åkte hem så gjorde vi hopp ner för vattenfallen och jag landade på sidan och är nu (köttigblå)...aj...det gjorde så ont och vattnet var så kallt.




Det fanns en björnpark innan man kom till vattnet så den stannde vi på...





Fin eller och vattnet var liksom ljusblå det var som en dröm. Inte bara jag som tyckte det tyckte alla som var med. Man tappade liksom hakan på grund av utsikten :)



Lilla jag idag :)



Vi är på väg mot toppen av själva hela berget...Kul var de.










Älsklingen leker att han kan gå på vatten.




Hela vattenfallet :) någ det finaste jag har sätt!



Här stå hela gänget och väntar på mitt hopp :)



1



oh 2



Håll för näsan :)





och vattnet var ju så kallt. Nu när man är lagom kall så här skulle ju det inte vara fel med en riktigt god middag, med min man... Jag har haft en jätterolig dag och hoppas att alla har haft en bra dag annars kan man ju trösta sig med att det är fredag :) Nu måste jag duscha och ut och äta någonting snart...skriver nog ett inlägg sen/kram




Tips till en lycklig äktenskap

Hej! jag ser väldigt många förhållande och äktenskap som spricker och har fått frågor av mina vänner hur jag gör för att det är ju så bra mellan mig och mitt hjärta. Här kommer Chaems tips och råd...
1. Man ska båda ger och ta...du får liksom inte vara ego och ska alltid ha din egen vilja genom.
2. Tänk på att den du lever med har också känslor. Såra inte den då...nu menar jag liksom säge inget som din partner inte vill höra lite typ (mobbing). Såra inte varandra i onödan. Tänk på dig själv du vill ju inte höra saker som du blir ledsen av.
3. Var en stöd iställe för den som förstör... ex: är din tjej/kille trött efter jobbet ger honom/henne en puss iställe för att säga kanske - va bra att du kom hem kan inte du städa/kasta soppor/eller åk och köp nått mat jag är hungrig...när du själv har vart hemma en heldag och slöat!
Extra: Prata med varandra!
För jag tror liksom inte på att kärlek dör eller inte kär längre...folk förändras det gör vi alla! Jag är nog inte samma flicka som jag var när jag var 15 år då när ja och Anderas träffades.
Usch...för att blir hjärtkrossad!

Längtar till Vietnam

Hellu...om ca 4 dagar åker jag till Vietnam och jag längtar verkligen dit ska blir så skoj. Och så ska vi kanske träffa en vänner där också. Can wait tror att det kan vara riktigt skoj där ju.
Men jag har min teori att man ska ta en dag i taget!?
Jag gick upp för typ en timme sen drömde ju marddröm fy...på häxsan jag drömmer om.
Jag gillar verkligen och gå på spa...och här kommer en bild när jag var på Yasuragi i Nack. Och om jag hinner med de kanske blir det lite body scrubs idag, men vi ska ju först till vattenfall :P

Chamis

Gooo eftermiddag...klockan börjar ju närma sig 21 här, men i Sverige är ju det bara ca 14 någonting. Så jag säger god middag då? Ja det blir bra :) Torsdag så det är en dag till helg för er i Sverige landet. Vi har en en riktigt cykeltur idag och jag som inte har cyklat på typ ett år har ont lite här och där. Jag höll på välta med cykel flera gånger. Anderas vart lite orolig, men men det är hans vardag att vara orolig för mig eller han är bara rädd om lilla mig ^^ han är för snäll grabben min! Tyvär ingen bild, men jag kan ju säga att jag har en riktigt bra dag idag...
Imorgon så hade vi tänkt att dra till vattenfall som inte ligger så långt här ifrån Lung Prabang.
Till er som ska åka till Laos kostar det ca 100 kr per/natt finns billigare om man vill dela med andra.

Breakfast på Bone Cafe

Just så sitter jag och min älskling på Bone Cafe och väntar på vårt frukost...gott med amerikansk frukost nam.nam
Hoppas att alla får i sig en bra frukost då när ni vaknar :) någon som ser bakgrunden? till min frukost :P

Bara en dag...och nästa destination

Igår så tog jag och hjärtat en spa dag...och vi lyckades hitta en returang med riktigt god frukost för 35,000 kip ca 35 kr. Vi kommer nog äta där idag också för att jag tyckte att stället var så bra. Hjärtat är så snäll så jag får alltid som jag vill när det gäller mat och spa och...hahha ^^ det är nog en hel del bortskämd nej då :)...iaf så hade jag tänkt att berätta att vårt nästa destination blir Hanoi Vietnamn. Visum och allt klart så skönt. I Laos gör vi inte så mycket för att jag känner att jag har vart dåligt när det gäller förkylning och magsjuka...så man sattsar väl på mer som spa och mysa med goda frukost, lunch, middag och alla andra gånger vi äter ^^ en stor minus i Laos är att deras mat är ganska smaklös .
Men idag i Laos kanske vi ska hyra en cykel och kolla på lite annat runt om kring...trots allt så är Lung Prabang väldigt mysigt stad att vara i.

Lao Massage

Hej
Idag har vi tagit både 1 timmes fotmassage och på kvällen blev det hela 2 timmars Lao massage.
Riktigt skönt nu när alla mina muskelknutar är borta, känns som man flyger fram.
Tyvärr har jag inte bilder att lägga upp idag men kanske imorrn.
Hej Då

Thailand känslan sammanfattning...

Ja ibland så fundera man verkligen över sitt liv...det har verkligen hänt så sjukt mkt på så kort tid. Jag lämnade Sverige den 5 sep och nu så ligger jag här i Laos...men tiden där i mellan har var mycket beslut jag har vart tvungen att ta...Börjar jag blir vuxen??Skrämmande!!
Jag började den här resan med att :
- tackade nej till ett guide jobb
- tackade nej till ett hotel jobb
- tackade nej till ett lärar jobb
- en till lära jobb
- tackade nej till returang jobb
- en till hotel jobb
- tackade nej till ett telefon jobb på Custum Asia BKK (typ Thailand största telefon företag tjänade 40.000 b på 20 dagar)

Det är liksom en massa jobb, men jag kände att Thailand inte var nått för mig längre. Trivdes inte med folket syn på pengar eller så har man för bra sällskap i Sverige. Många dum förklara nog mig på grund av att jag tackde nej till så många bra alternativ! Men ut gå från dig själv vill du vara på en plats du inte vill vara på?
Inte bara om jobb utan den här resan har verkligen lärt mig mkt om mitt eget liv...
Jag har skrivit tidigare inlägg om min barndom hur det har sätt ut, men det har vart så mycket frågor utan svar. Och med min man vid min sida har jag vågat. Jag har vågat tagit steget och letat efter svar. Jag har fått svar på alla frågor som har vart svarlösa.
Och skönt att jag har träffat min farbror har ju trotts allt inte träffat honom sin min biologiska pappa var vid liv!

Graden restaurant

Man kan ju verkligen inte säga att dagen började bra :/ Vi har gott på mkt promenader i värmen, men måste klaga på att det är lite för varm för vårt smak eller min ^^ Just nu så sitter vi på Garden restaurant i Lung Prabang och älsklingen äter kyckling curry och roti mumms...







Lite bilder från dagens promenad :)




Breakfast...

Hellu...hur mår alla? Jag läser om extrem kylan som sker över hela Europa på aftonbladet...bruuuu säger jag! Jag som vill åka hem till Sverige landet...Kylan är ju verkligen inte min grej! Men hur som helst så hoppas jag att det ger sig snart? Vi har vart och ätit amerikan breakfast...gott med lite frukost på morgonen :)



Sitter blöt frusen och väntar på min frukost :)





kär

Snart ska vi ut på lite frukost...Jag och Anderas har nästan blivit helt friska. Vi vaknade typ 3 i natt och har inte kunnat somma om. Älsklingen frågade en jättegullig fråga...han tittatade på mig med sina små söta ögon och sa...

Älskligen sa : tröttnar inte du på mig?
Jag sa : hu? Nej varför ska jag göra de?
Älsklingen sa : Vi tröttnar verkligen inte på varandra :) ^^

Faktum är Nej vi gör verkligen inte de ... haha...efter fyra år blir bara kärare... :)






sjuk

Hellu...Idag så har det vart en riktigt lugn dag på grund av våra förkylningar, men vi blir bättre *host*host*!!

sjuk

Usch...fy...för att vara sjuk :( tyvär kunde jag inte ens göra nå igår ikväll för att feber krigade med mig...känner mig lite bättre nu så det ät ju bra.


Båtresan till Lung Prabang

Morrn morrn...jag hade tänkt att skriva lite inlägg igår, men tyvär vart det inte så för att jag var så trött efter båtresan. Det var verkligen en äventyrs resa kan man lugnt säga. Vi fick gå av båten två gånger för att vattnet var för grund. Så gick båten sönder och mitt i allt började det regna. Inte bara de en kille svimmade så då vart det panik, men han klarade sig. Jätteläskigt när hans ögon bara hängde sig och han vart alldeles vit. När vi kom fram hittade vi inte den guesthouse vi skulle bo på så vi fick ta en annan. Men det är ok och så gick vi på en returng och där glömde dom bort min beställning :( vilken dag!!! Älskligen ville vara snäll och satte på avatar till mig, men jag hann somna innan filmen började.


Anderas är nästan helt frisk från sin förkylning, min förkylning vart mycket värre nu än igår, stackars min lilla hjärtat han har knappt sovit nå...Tur för mig att jag har honom iaf när man inte mår bra^^















Så lite bilder från båtresans utsikter.

Så såg vi massa med bufflar som badade efter vattnet.


From Nonh Khiew To Lung Prabang

Morron morron...men klockan i Sverige är ju typ 2 på natten. Men här är det snart åtta på morgonen och vi är uppe småsjuka och trötta. Men idag så ska vi åka till Lung Prabang igen men den här gången ska vi ta en båt ner som kommer ta ca en dag. Vi känner verkligen att vi måste utforska Lung Prabang innan vi är klara med Laos... Och så klart åker vi vidare efter Laos till ett annat land, men det får ni ser när vi är där. Det är trotts allt några dagar kvar innan vi lämnar Loas. 

Just ja..måste passa på att skriva vi åt på en indisk resturang igår och det ska vara den bästa indiska resturangen i Laos...och jag håller nog med!

 

Va enda morgon man vaknar upp så är det dimma över alla bergen som är här. Så man ser inte bergen för än vid 10 tiden.

Skriver när jag får internet nästa gång ^^ innan dess så kan jag inte skriva :)


Fiska i Nong Khiew

När vi vaknade idag var det väldigt kallt. Ochjust  lilla hjärtat min ligger och sover, men tidigare idag så var vi ute och fiskade. Då var han pigg, men nu mår grabben ingen vidare...tur att jag finns sitter brevid och kolla så han mår bra. Känner mig som en väldigt snäll fru just nu. Men va gör man inte för den älskar ^^ hihi


Iaf tillbaka till fiske..vi fick ingen fisk eller massa med små fiskar som inte gick att äta. Men det var väldigt roligt att gå längs  vatnnet och ser naturen.







Nong Khiew

Hej...hoppas att det är bra med alla, tyvär håller vi på att blir sjuka, men lilla Anderas min tar väl ledningen den här gången. Annar så är vi i Nong Khiew ca 5 timmar från Lung Prabang. Väldigt vackert är det här. Vi bor i en guesthouse som heter Bamboo Paradise...kostar ca 60 kr per natt, så det är ju billgt. Nog en av dom finaste ställerna jag har vart på, men alla ställe har ju sin charm. Byn är väldigt liten ocg dammit, men den mysig också. Skriver nog sen ikväll. Har det så länge!














Frukost

Frukost är dagens viktigaste måltid, men jag kan ju säga att jag är lite dåligt på frukost nu förtiden. Man hinner liksom bara inte med de. Men hotellfrukost är ju bra, för då måste man ju äta lite. Snart ska vi fara i väg till Nong Khiew, vi åker dit med en buss och det ska ta ca 5 timmar.






Vi avsluta frukosten med en lite mandarin trodde jag ja...alla var dåliga så det gick inte att äta :(

PS: vädret här är så sjukt mysigt ^^

RSS 2.0