USCH...



Mer och mer så känner jag av hur stressig allt är. Det är verkligen jobbigt när tiden inte räcker till. Jag ska prova att handtera stress på ett bättre sätt genom att har mina dag schema för varje dag. Jag ska skaffa nya rutiner som gör att min vardag blir mer avslappnande genom en bra planering för det tycker jag inte att jag har! Fy på mig!

Tooooo Thailand :)



Eftersom är min mormor och morfar är från Yasothon så ska vi självklart åka och hälsa på mina släktingar där. Jag vill verkligen att min älskling ta del av allt. Han tycker att det ska blir jätte spännande att åka dit, för att Thailand är verkligen helt annorlunda att åka till när man ska hälsa på familjer och vänner än turist. Självklart så ska vi resa runt som turister också. Jga ser verkligen fram emot resan håller på att planera allt i smyg. Det ska blir skönt att komma från allt detta höst väder ett tag. Jag kanske inte skrev, men vi ska åka den 24 oktober.

Kräftor



Idag så kom min söta Swalle hem med 1 kg hjälmarkräftor...MUMMMMS säger jag som älskar kräftor....Det får blir en liten kräftkallas för mig själv senare ikväll :)

Min förkyldning har dock inte gott över än SUCK!

Mer gott ^^



Självklart så vart det en liten efterrätt också :) pinacotta med jordgubbsylt. Sylten gjorde jag själv och det vart riktigt bra :)

Lax



Det vart två olika laxrätter ^^ Inte ok, men vi var sugen på två oloka saker.


Hej blogg



Jag är sjuk som sagt och hann inte lägga upp min middag bild, men det vart iaf en riktigt stor pannbiff, med färska grönsaker, kokta morötter och potias, egen recept på brunsås och lite ligonsylt till. Pappa gjorde oss sällskap och det var riktigt trevligt. Alltid trevligt att har pappa till sällskap.

Hoppas att jag blir frisk snart :( Hoppas att alla får en bra dag annars :)

En spännande dag!



hej bloggen^^En riktigt nervös dag hoppas att allt kommer att blir bra :) och så är jag riktigt förkyld idag, inte roligt alls...Hoppas att jag blir bra snart vill inte vara sjuk och jag har verkligen inte tid med de heller.

Dagens middag



Jag och swalle skulle stor handla, men det vart inte så för att orken fanns inte där. Det kan blir så ibland. Vi köpte bara det vi skulle ha till middag idag. Det blev sallad, potatis,stekt fransyska,championer, trattkantrell och lite vitlök smör på topp. Det blev riktigt bra tycker jag och lilla gubben vart också nöjd över maten.

Ängel



Saknar min morfar! Han har vart borta sen jag var 6 år, men det känns som igår allt det hemska hände. Han är min ängel!

En ny lampa skulle vara trevligt



Jag skulle vilja köpa en ny lampa till hallen. Jag tror att den här skulle passa jättebra. Jag tycker iaf att den var riktigt cool? eller?????

Tapas!



Vi var så upptagna med mat så det här är den enda bilder jag har från middagen. Vi åt tapas och det var så sjuk gott^^ Min moster kommer snart och hälsa på mig här i Köping längta verkligen. Hon är massör och det ska blir så skönt och får massage :D


Tåg



Här kommer lite bilder från helgen. Självklart så körde vi inte bil till Stockholm. Vi åkte tåg och här sitter jag och älsklingen och vänta på tåg.


Stockholm



Idag så ska jag fika lite med min kompis Thatiya annars så har jag ju skolan som vanligt idag. Imorogn får det blir Stockholm med Swalle. Vi ska hälsa på min mosther, sen så blir det nog en massa promenader i Stockholm. Jag tycker att det är så mysigt när man går runt och bara myser :) sen får det blir en härlig middag också hoppas vi på! Ska blir så roligt att träffa min moster för jag har ju inte träffat henne på nästan ett år...Familjen är ändå en väldigt viktigt del i mitt liv!

kram /Chaem

Mat



Jag tycker om mat jätte mycket och en stor favorit är kyckling och här har vi en bild på kyckling med vitlök pasta. Hur gott som helst! En perfekt middag för två!

Spa!



Det här hände för typ ett år sen, men minen kom tillbaka idag när jag sitter och tänkte på Thailand. Att jag och Swalle ska åka dit nästa månad är helt otroligt och att biljetten är betald och klart jätte mysigt. Jag tror nästan att jag drömmer när jag tänker på de. Annars så har jag jobbat med min och Jossans UF företag idag hemma hos mig. Vi åt lite, hade inte så mycket att bjuda på, men ska bjuda henne på kräftor någon dag. Jossan är ju så söt!

Thailand!



Lite planer framöver är att jag och Swalle ska åka till Thailand tillsammans. Vi har redan vart där tillsammns en gång, så det här blir andra gången vi åker dit tillsammns. Jag fram emot resan jättemycket. det ska bli så skönt att får komma iväg till ett ställe man hör hemma. Jag hör ju självklart hemma här i Sverige också, men Thailand är ändå mitt hemland.

Annars så är det skolan snart jag och en annan bästa vän Jossan ska starta ett UF företag tillsammns. Ska blir riktigt spännande.

Stor städning!



Ibland måste man verkligen stor städa och det här var verkligen en sånt dag. Jag och en av mina bästa vänner Nina städade klart hela min lägenhet. Helt otroligt det tog över sex timmar och vi fick verkligen springa fram och tillbaka med saker upp till vinden. Nina vart helt slut och jag med såklart. Men nu är det riktigt rent ialla fall och det är skönt. Jag tycker inte om när det är stökigt! Efter städningen så började jag och Swalle fixa om vårt hall...den är nu färdig. Nu är det bara köket kvar det ska blir så trevligt.

Min hand målade fondvägg!

Inte dåligt det tog 4,5 timme. Jag vart jätte trött och somna nästan på en gång när jag hade målat klart min foundvägg.

Min hand målade fondvägg. Det tog ca 4.5 timme, men var verkligen värt tiden. Jag vart nöjd över resultatet. Jag vart även jättetrött efter jag hade målat klart. Så är det när man har gjort så långt uppehåll från målande.


RSS 2.0