Väder:(

Hej... Sitter på ICAs parkering för att det är värsta vädret ute just nu. Massa med iskullor som faller från himlen :) det haglar^^ jag som skulle övning köra lite är tvungen att avbryta :(


Gröt

Godmorgon:) lite morgon gröt då... Ovanligt trött idag, idag så kommer min far till mig.


Pratstund

Hej:) tillbaka i Ludvika... Sitter just nu med min vän Daniel och prata. Daniel som gör i ordning lite kaffe nu. Så måste jag säga att jag saknar min man över allt annat just nu:(



En bild på Daniel:)


Teriyaki

Middag....första gången jag provade Köpings sushi bar. Smackade riktigt bra faktiskt. Jag åt lax teriyaki.


Ludvika tågstation

Hellu... Så sitter jag här väntar på tåg till Västerås och sen kommer väl någon och hämta mig...hoppas jag:) Jag var sjuk för några dagar sen och nu liksom världens hosta. Känner mig som värsta rökare, men är icke rökare:)... Lite bild på mig på stationen då^^


Konst

Lite så där lagom tråkigt satt och ritade i min skål:) hahahahh


Intensivkurs Körkort

Hej ...som sagt jag ber så hemskt mkt om att jag inte håller mig uppdaterad...men nu börja livet går i sin vanliga banna igen. Jag är som sagt fortfarande i Ludvika och ta intensivkurs för körkort. Så får man väl se om jag lyckas att ta någon körkort men det hoppas jag på skulle verkligen under lätta min vardag.
Jag tänkte berätta lite varför jag gör det här och varför jag valde just Nässlanders trafikskola.
Jag har fått lite tips om dom och känner bara att jag vill ha körkort nu.
Nässlanders trafikskola ligger som sagt i Ludvika dalarna. Här träffar man på Kennet och Anderas som är lärare här. Lite skeptisk var jag ju från början, men nu måste jag säga att jag tycker att det är roligt att vara här. Jag har verkligen fått hjälp med allting här. Ångra inte en sek att jag befinner mig här. Jag har ju som sagt mål att kunde vara en säker bilförare inte bara liksom ta den där körkoret.
Till er som vill ta intensivkurs så rekommendera jag verkligen Nässlanders trafikskola. Mer frågor får ni ju ta kontakt med mig genom mailen [email protected] eller vf inte ringa till skolan :) finns inga dumma frågor bara dumma svar eller hur man nu säger de?
Nu vill väl folk säkert höra nackdelar, men för mig är det ingenting som är en nackdel med skolan. Det är en trygg miljö och personalen är as nice som man säger på mitt sätt....hahhah...nej men dom är nice roligt och man får verkligen hjälp va kräver man mer? Sen är det ju upp till dig själv hur mkt du vill det här såklart.
image description
Har ingen bild som passa in med rubriken men en bild på mig får bli bra :)

Bento

Hej...nu var det rätt längesen jag skrev någonting... Men jag är ju så upptagen med mitt körkort just nu för den måste verkligen fixas. Jag ville bara berätta om att jag hittade en japansk restaurang igår här i Ludvika. Och måste då prova den för älskar ju som sagt den japanska köket nått otroligt. Det vart en bento låda. Så fick man dricka hur mkt grön japansk te man ville. Riktigt gott var de iaf :)

PS: I miss my baby!!!!


Mobilblogg

God morgon ...lite gröt till frukost då:)


Mobilblogg

Hellu....nu vart det lite lugnare på dagen och jag känner mig skit trött så jag ska sova nu:)


Mobilblogg

Hej.... Klarade mig visst inte utan internet. Svenska 3G nät får duga.... Det är bara de jag har tillgång till. Jag sitter just nu och äter världens äckligaste nudlar:(


Åka bort!

Jag vet inte riktigt om jag kommer att kunna skriva på bloggen under typ 2 veckor jag ska åka bort och kommer nog inte ha internet ^^ haha men jag klara nog mig utan internet :)

Mobilblogg

Hej... Jag sitter och kolla på du är vad du äter. Jag tänkte på liksom Sverige säger jämnt att man ska vara rädd om miljön, men om man ska göra bra tv kan man förbereda flera kg mat bara för att det ska bli bra tv liksom. Är det rätt? Bara göra i ordning och slänga?!?!? Nej du det gnäller ingen på, men om folk slänger lite plast i komposten då kan vi får böter? Nått fel är det ju?


Mobilblogg

Nu så funkar internet och mobilen :) kan jag skriva på bloggen när jag vill igen ^^ hoppas att alla har haft en super bra påsk själv så har jag umgåtts med släkten på landet :)


Mobilblogg

Nu blir det lite lunch sushi med släkten:)


Mobilblogg

God morgon :) då vart vi väckt av en liten vovve och just nu är det krig mot Andreas... Jag och Morgan är i samma lag :) självklart vinner vi ^^


Mobilblogg

Hej... Nu sitter jag hemma hos farbror, eller jag har ju vart här hela kvällen. Hur som helst så tänkte jag visa en jättesöt bild på mina små söta som myste tidigare idag. Inte bara lilla Nadja som är kär i min älskling utan min lilla älskling är nog helt såld på hur söt lilla Nadja kan vara. Jag vet att jag tjata hur söta dom är men de är för det första mina enda kusin barn och så är dom bara sååååå söt. Nej nu ska jag sluta tjata!


Mobilblogg

Lite mat med min kusse... Vart anka, thailändsk gurksallad med tamarinsås :) namnam


Mobilblogg

Jag och älskling myser med världens sötaste ungar <3 lite barnvakt när kussen och hennes man städar ^^ dom är duktiga dom :)


Mobilblogg

Hej... Jag gick upp rätt tidigt för att äta frukost med hjärtat och pappa. Och eftersom att det är påsk så måste man ju äta ägg :)... Jag älska verkligen ägg ^^ bilden är på Andreas kusin ägg odling han är 8 år och ha massa med höns som han ta hand om. Lilla Morgan kanske ni minns? :) hönsen är fri gående och äggen har typ alla storlekar och färger ^^


Mobilblogg

Hej....måste ju säga att det är en riktigt roligt dag min Andreas blev morbror till en liten pojke :) jag har som sagt ingen roligt liv jag för att håller bara på med körkortsteori. Så kollade jag på lite thai film idag också för att hålla min thailändska levande. Språk är ju så viktigt. Bjuder på en bild på happy Chaem :)


seafood

Hej...kallt det är ute idag i Köping :( bruuuh! Jag sitter inne läser lite körkortsteori. Och så vart litte jag hungrig och så vrat man hungrig :O jag är nog alltid hungrig jag :) Jag fixa iaf i ordning bläckfisk och tigerräckor med chili och vitlök :) så nu ska jag äta de :) Tänker på min älskade vän i Enköping som gärna skulle vilja äta med mig, men hon får vänta :)




Onsdags middag

Hej...jag vet att det är rätt så sent för att lägga upp en bild på middag nu, men jag hann inte lägga upp den när jag vart klar med den. Jag liksom bara åt myste med min älskling och så läste jag lite mer på körkortsteori. Men här har ni iaf min middag det vart fläskytterfile, sparris, paprika, gula tomater och klyftpotatis (lite bea på de). Billigt ja det vart de jag räknade att det kostade typ 15 kr var för mig och älsklingen :) Riktigt namnam vart de också ^^



PS: va roligt det är att får laga sin egen mat. Spisdamp som Anderas säger ^^ Jag saknade verkligen att laga mat när man var bort rest.

Mobilblogg

Dagens Chaem... Jag fikade nysst och mår bara prima bra :) morotskaka så gott ^^


Mobilblogg

Hej... Nu var jag och min prins och lämnade bilen för tvätt och däck byte. Så var det en liten vår puss i den fina vädret. Min kompis Chrich äger ju furans spel och tobak här i Köping så vi tog en promenad till honom efter vi lämnade bilen :)


Mobilblogg

Hej... Lite donken lunch får det blir då :) namnam


Körkortsteori

God Morgon :) då sitter jag här och dricker te och träna på körkortsteori på datorn. Det går rätt så bra faktist ^^ Känner ju verkligen att det måste fixas nu den här körkortet. Vill ju som sagt inte vänta till november för att kunna köra med den thailänska körkortet. Jag har hållt på sen 8. Nu ska jag ta lite frukost och fortsätta med teorin igen :)

PS: Det är fint ute så gå ut ni som kan gå ut ^^

image description

vin och ölmys

Hej...nu är jag hemma igen. Lite vin för mig och öl till pojkarna (pappa&swalle). Så ska jag väl spela lite nu hade jag tänkt mig ^^ haha   så är jag så sugen på thailänsk gurksallad och det ska jag väl göra i ordning snart om jag är sugen då :)

kyckling

Hej...lite så där tidigt middag vart de idag. Jag befinner mig just nu hos farbror Anders och gjorde precis mat. Det blev panerad kyckling med spenat och lite annat till. Riktigt mummsigt vart de :) Nu ska jag väl ut och kolla till lilla tjuren Kalle :) Inga planer på vad man ska göra ikväll...!?!?


photo

Hej...jag skulle som sagt ut och leka lite med min kamera för att det var ju så fint ute idag. Självklart gjorde jag de :) Här är lite bilder från idag ^^












Mobilblogg

Då har lilla jag vart på skatteverket och fixat med deklarationen. Eftersom att vi var i Thailand så måste åka och fixa det med dom. Skönt att man fick tillbaka iaf. Aldrig roligt att betala :)


Mobilblogg

Ligger just nu och morgon myser med min älskling. Så söt när han är trött min lilla sötnos :)


miss

Hello...uppe redan och sitter just nu och prata med min far alltid trevligt med far och dotter prat ibland. Det har jag verkligen saknat när vi var bortresta. Idag så hade ja tänkt att gå ut i den fina vädret och ta lite bilder på den vackra naturen här. Självklart kommer jag att lägga upp bilderna här sen. Ytterligare en dag så vaknar jag uppoch känner att jag saknar Asien. Man blir ju lite tårögd när sina backpacker vänner skriver och berätta om hur dom har det. Så är det inte bara jag som saknar dom utom dom verka ju saknar mig också...:(

PS: hände en jättekul grej för några dagar sen en kompis som jag hade när jag 13 hörde av sig till mig på fb. Så kul att man får träffa sina gammla vänner.

Bjuder på en bild från Asien världen :)




Miss Thailand

Hello...ibland så tror jag att det är dummt att vara själv för man tänker för mycket då! Idag så har jag pluggat på körkortet och kollat på lite thaifilmer. Och jag bara känner hur mycket jag saknar Thailand. Känner att jag skulle vilja åka dit bara över dagen och myser med min älskling på stranden. Bara va, men känner ändå att jag är så glad över att jag är här i Sverige. Anderas är i Västerås med Chrich och köper lite grejer och jag orkade inte häng med. Men utan deras sällskap så sitter jag nästan och böla för att jag vill till Thailand och bara prata thailänksa...usch lite töntig får man vara ibland :( Och så många vänner som jag vill träffa just nu :(



Jag utan för Aonang Krabi :)

friterade räckor

Lunch...idag så vart jag så sugen på friterade räckor och kyckling och så vart det också..


Mobilblogg

Vaknade nysst och det är verkligen kallt i hela huset. Min man håller på att tvätta och jag ska snart ner och äta frukost. Idag ska jag plugga på körkort och bara plugga liksom :) sånt som måste fixas också. Min thailändsk körkort är ju på prövotid så den får jag ju inte köra med förrän november och så länge orka man ju inte vänta.


spela

jaha...inte alls manligt nu så sitter jag här med grabbarna vänta på kebab och ska lana :)

Mobilblogg

God morgon :) så har man haft lite morgon aktivitet med hundar, höns och ko :) lilla tjuren Kalle som har en ben skada var vi ute och gick med! Nu får det blir lite fika och kanske ut och greja med hästarna sen.

 

 


Mobilblogg

God morgon:) jag känner mig inte alls pigg men kan tyvärr inte somna om. Jag tror dessutom att jag håller på att bli sjuk, hoppas verkligen inte!?!? Jag bjuder på en trött morgon bild :)


mobilblogg

Bara mys med Laban...tokigt söt är han :)

 


RSS 2.0