Onsdags

Hellu... Shit va det händer lite i mitt liv just nu:/ bara jobba och jobba. Hinner inte ens sitta framför datorn längre... Går upp 9 in i bilen köra till jobbet framme typ så där halv 10 om det är som det ska vara på vägarna. Jobba på till 18 eller längre. Sen så hjälper jag en tjej med svenskan. Blir klar typ 20.30 åker sen hem är väl typ hemma 21.00 om jag har tur:). Då är man trött när man kommer hem....då är det bara och...zzzzzzzZzzZz vid typ 10 för att orka nästa dag. Har tyvärr ingen bild^^en bild på min lilla vän Äpple och mig då längesen jag träffade henne nu men har ju inte tid/:


Fisk och potatis

Hej... Hur grymt söndag är inte detta bara vila och mår bra men man ska ju ta det lugnt på söndagar är det inte så? Jag stå och fixa fisk och potatis. Annars tänkte jag visa upp mina nya byxor som jag har köpt. Brukar inte skriva om kläder men dom här byxorna är jag as nöjd med:) annars så säger jag god natt nu:)


Söndag morgon

God morgon på söndag morgon;) jag ska nog sova igen det regna ute:( sova väder:)


Donken

Sent donken fika i Köping:)


Sushi

Fixade lite mat med familjen Iwarsson så mysigt så:) alltid trevligt!!!!


Fika på café big inn

Hej... Just nu så sitter jag och dricker kaffe och umgås med min älskade vän Josefin:)


Min pärla

Hej.... Ny dag och nya utmaningar:) Igår jobbade jag lite över och min älskade vän Josefin höll mig sällskap i telefonen. Efter de åkte jag på födelsedags firande, har tyvärr inga bilder. Men,men^^. Det blev en affär iaf på clion jag pratade om. Så nu har jag en ny pärla, det är ju bådas, men den passa ju såååå bra med mig^^. Jag som älska små bilar. Bild på lilla clio;)


Olycka

Jag har hyvlat mig i fingret:( så nu får jag gå runt med handskar för att kunna laga mat....


Fredag morgon

Hej! Idag vakna jag upp och har jätteont i ryggen... Stå ju hela tiden på jobbet så det är kanske inte så konstigt. Idag så är det som sagt fredag och jag vakna tyvärr väldigt tidigt känner att jag skulle vilja sova typ 2 timmar till, men jag har lite ärrende jag måste fixa innan jobbet. Lite bank ärrende och lite allt möjligt så blir det födelsedag firande idag... jag kanske ska ta och äta lite frukost nu...skriver väl mer under dagen och så kanske biläffren bli av också :)



Frukost bild från Vietnam dumpling :)

Clio

Hej eller god kväll ska man väl sägs. Det är sov dags för lilla Chaem nu. Men jag har som sagt jobbat hela dagen vart och grattat en kompis dotter. Vi har vart och kollat på en bil blir väl förhoppningsvis en affär imorgon:) då blir det lite bild på den. Kan ju säga att det är en liten clio^^ nu säger jag god natt jätte trött ju:)


Bensin?

God morgon :) ska snart åka och jobba och så upptäckte jag att det är snart slut på bensin i min stackars bil. Så första man får göra idag är tanka. Som sagt så var vi och kollade på ett hus igår och vi har lagt ett bud på huset och nu väntas bara att säljarna blir nöjda och säger ja;) . Håller verkligen tummarna nu!!!!

 

 


Happy me

Hej jag sitter just nu i bilen och vänta på min kompis äpple hon letar nämligen jobb och självklart hjälper jag till;) men jag sitter bara i bilen:) leker med telefonen och bloggar lite^^ bjuder på en bild på mig då:). Min hjärt karamell med hallon smak... Namnam


Stockholm

Hej.... Skrev som sagt inget igår jag var ju så nervös inför dagens ärende. Jag har nämligen vart på arbetsintervju på espresso house som platschef får väl se hur det blir:). Verka vara en as roligt jobb ju:). Men man får väl se om man få jobbet:) intervju gick jättebra iaf. Och idag ska jag åka och kolla på hus jippi^^


Sweet monday dream

Nää nu börja det bli lite sent måste ju orka upp och jobba imorgon ju. Har tyvärr ingen god natt bild att bjuda på:( säger bara god natt till alla^^


Måndags sol

Hej... Jag har äntligen kommit hem från jobbet. Sitter här och fundera på om jag ska ta och äta lite:)???? Idag har vart en roligt dag hjärtat min har vart och tittat på hus som jag ska åka och kolla på och så åkte vi och kollade på en bil när jag slutade idag. Ja som sagt så är vi sugna på att köpa hus och renovera lite:) riktigt vuxen poäng här tycker jag:) Men jag är ju gift så är inte så liten längre ^^....bild på lilla mig idag:)


Lunch på jobbet

Hej dagens första inlägg. Jag befinner mig på jobbet och ska snart äta lunch. Jag jobba som sagt på högsjöns wärdshus som kock:) as roligt har vi på jobbet varje dag!!!! Lite kåldolmar och ris blir det till lunch idag... Nam nam


God natt

Min söndag har verkligen vart bra jag känner mig redo för sängen:) haha sömn är alltid bra. Jag har verkligen nördat mig framför dataspel hela dagen men det var roligt de med:). Man ska ju göra det man känner fört eller hur^^ nej nu får vi säga god natt gott folk.... Hoppas att alla sover gött i natt.


Söndags dinner

Det börja bli dags för kvälls mat och jag som va så sugen på grillat, men det regna ju ute:/ så det blir en gryta, färskpotatis och sås:)... Lite brist på fantasi så där, men det är rätt gött med gryta också. Annars har dagen verkligen vart lugn med spel och bara allmänt, man måste ju vila så att man orka jobba imorgon. Lite bild på min mat idag då:)


Pizzzzzzzzza till lunch

Hej nu verka iaf min mobilblogg funka :) Jag var så sjukt sugen på intermezzo kebab och så vart de också en Viking kebab på intermezzo, med bästa älsklingen. Måste säga att jag tror att jag håller på att bli sjuk:( och vädret är hemsk det regna nog snart...usch usch fy på regn:/


Problem med mobilblogg

Hej...det är nått fel på mobilblogg så nu sitter jag här och testa lite hur det funkar. Hoppas att det släpper nu:)...


5 hela år

Hemma nu efter 5 års firande. Bjuder på lite bilder från idag då. Det var riktigt mysigt ungarna var ju sjukt söta. Det vart grillat och massa fika och det smakade så bra så kusinen gjorde bra jobb med maten :) Nu så sitter och bara umgås med pappa och så ska jag väl sova sen hade jag tänkt mig.

image description

Visst är dom söta ??!?!:)

image description

Lilla 5 åringen Nathacha fick en jättesöt klänning

image description

Paj och tårta....

Jag avrunda denna kväll med att säga god natt :)

Hemma hos kusin på 5 års kalas;)

Sitter hemma hos kusin är ju sådär små trött som vanligt:) ungarna är så stora nu tycker jag...lite bilder på hur grillens förbereds ^^


Mobilblogg

Hej igen:) mätt och belåten åt asiatiskbuffe på choys garden gotti nam nam smakade det:)....slipper pappa och hjärtat min hunger gnäll. Just nu så röker jag vattenpipa och dom ska klippa gräs:) hahha ser roligt ut:)


Gräsklippare

Hej!!!sitter just nu i bilen och väntar på när hjärtat och pappa vänta på gräsklippare. Ja pappa ville ha lite sällskap till Julla för att köpa lite grejer. Och lilla jag är sjukt hungrig ska väl äta på någon buffé ställe som är rekommenderat....hoppas att det blir bra:) nej nu måste jag åka:)

 


Bloggen :)

Hellu...

Nu var det riktigt längesen jag skrev nått,  men ska ju bara skriva när man vill skriva eller hur?

Idag så fyller min lilla kusins barn år och vi ska åka och gratta henne...Hela 5 blir lillan idag. Va tiden går fort tycker jag. Bara familjen som ska samlas och fira hela henneidag va jag förstår.



En bild från Thailand. Idag känner jag bara att jag verklige vill tillbaka till Asien och bara reser igen, men icke jag har lite andra planer med mitt liv just nu.

RSS 2.0