En torsdag :)


Jag och Ple på Bilden. Min Söta Thai Kompis som har hjälp mig att städa :)

En torsdag som jag har spenderat väldigt mycket med Jossan lika roligt som vanligt. Har ingen bild på Josefin tyvär :( Kommer nog en bild på henne upp på bloggen snart kan jag tänka mig. Men iaf så vill jag säga hur tur jag har som har dom vänner jag har. Ni vet vilka ni är, tyvär inte så många bilder på mina vänner men dom är underbara för de. Jag lade upp en bild på mig och Ple iaf för att hon har hjälp mig att börja vår städa. Herregud alltså va smuts det finns. Vi städade undan det mesta och idag ska jag och min älskling fortsätta ännu mer. Trevligt eller? Städniing är väl inte direkt min grej kan jag ju tycka, men det måste ju göras och vad kan det blir bätte än att göra det med sin älskling??? Med Ple kanske :)

Ahja...Idag har jag vart på dinken med Jossan planera våran lilla företag som vi har och har vart full igång faktist. Känns riktigt bra min lilla vän är nog lite nervös, men det förstå jag. Jag är också lite nervös, men men synd väl lite sämre på mig ^^

Oh idag blir det full gång ska ju sälja våran lägenhet så vi håller på att göra i ordning den för fullt ju ^^ Hoppas att alla får en bra dag och en trevligt kväll på er alla!

Just Me :)

Delen är från Thailand. Jag var i Hua Hin på bilden.

Idag så skinner solen ute och man känner verkligen vår värme som börja komma fram. Idag har jag en sånt dag som jag vill bara bort bort bort, men icke icke icke det går inte. Man kan inte bara ger upp allting ju ^^ bara kämpa vidare lilla Chamis. Jag har hur mkt som helst i skolan. Men men det är mindre än tre månader kvar och alla säger ju att man saknar skollivet när man väl har gott ut. Så det är väl bara och njuta av det lilla som är kvar eller?

Just nu så sitter jag och lyssna på våra bröllops låtar som vi hade på bröllopet. Gud vilken underbar dag det var! Idag så har jag haft prov som jag har skrivit om. Natur prov imorogn btw :S Bara sätta igång och plugga idag också :) Annars så ska jag tvätta en hel del idag....hahha...yeeys...Så är det när man inte har snälla föräldrar som hjälper en. Hoppas alla får en toppen dag iaf:D

 


Chamis pluggar :)

Ytterligare en dag som jag verkligen måste plugga för att det är prov imorgon som sagt ^^ Dagen blev lite annorlunda än vad jag hade tänkt mig. Jossan var snäll och skjusade mig till jobbet så att jag fick handla. Efterde åkte hon iväg och jag ägnade mig åt att göra en cheescake :D blir så glad av en cheescake ^^ ska strax plugga internationell ekonomi. Hann med en hel del imorse också... Annars så tänker jag på vad jag ska äta för middag idag?????????????? Hoppas att älskling har en bra ide för det har inte jag idag. Ahja...Nu måste jag sätta igång med pluggandet :)


Chamis Chamis ^^



Hej blogg ^^

Idag så vaknade jag upp trött, men min söta älskling väckte mig med pussar ^^ så jag vaknade upp glad idag också :) Igår så myste vi hela dagen med gosdis och chips och en massa annat gott. Små tjockisar som vi är ^^ Hahaha...Idag så är det måndag igen och jag är lite seg fortfarnde efter helgens arbete och allt, men glad är jag för de. Idag blir det nog en massa plugga för att jag har prov i internationell ekomoni imorogn...och natur på onsdag.

Jag fick en rolig fråga här om dagen av en kompis: Hon sa så här till mig du är alltid glad och jag har aldrig sätt dig grina. är du känslor kall som aldrig grinar eller hur är du egentligen?

Det har jag aldrig funderat på faktist, men efter en stund så fick hon iaf svar.

Jag svarade så här. Klart jag gråter om det händer någonting tragisk, men annars så fäller jag alltid tårar när jag gör illa mig extrem t.ex. bränder handen i ung som jag gjorde igår. det vart ite stor bränmärke eller så men jag blev så chockad bara. Jag är verkligen inte känslo kall av mig. Orden kanske var fel val, men men jag är bara en glad filur helt enkelt.

Hoppas att alla får en bra dag skriver senare ikväll igen när jag har pluggat klart ^^ om man blir klar någon gång så klart ^^

Kram kran

Chamis



Oj...Vilken dag :) Idag så har jag jobbat igen. Det var trevligt många snälla människor. Det var till och med en som sa:

Hon: Gud va bra humör du var på?
Jag: Jag är alltid på bra humör :)^^
Hon: Nämen va trevligt då vet jag vilken kassa jag ska gå till nästa gång^^

Man blir lite glad när man får snälla komplimanger :) Vem blir inte de? Jag tycker att man ska säga snälla saker till varnadra varje dag om man får tillfälle till de.

När jag hade jobbat klart så köpte jag en stor godis påse till mig själv :) Fikade en stund med min älskling och så har jag inte gjort så mkt mer idag. Det har iaf vart många härliga skratt idag.

Många kanske kollar på melodifestivalen idag, men jag gjorde inte de. Det är inte riktigt min grej känner jag.

En fundering som jag har haft länge på är: Kan man blir kärare av att vara gift?

Eftersom att jag är gift och vet hur det känns kan jag svara på den frågan så här...Nej man blir inte kärare för att man har gift sig. Jag känner att man blir säkare på varandra. Det kanske man vet ändå, men när man är gift får man en form av bekräftelse. Det känns iaf hur bra som helst för mig.

Nu ska jag nog göra mig ordning och säga god natt :) <3

/Chamis


FÖRÄNDRING!

 

Jag har fundera väldigt mycket på förändringar som sker i livet på sistonde och OJ.Det sker ju så otoligt många saker utan att jag ens hinner med förändringarna.Jag är idag Fru Svakko och lycklig är jag för de. Jag lever en väldigt lycklig och enkelt liv.Jag har en härlig familj!Jobbar på Ica Kvantum Big Inn med många fina människor.Alla klagar över sina jobb, men jag gilla verkligen Ica Big Inn trivs verkligen så bra.Det är nog för att alla som jag jobbar med är så glada och vi har alltid roliga saker och prata med varndra om.Tackar Ica Kvantum Big Inn personalen för de!Jag tar snart studenten!Den känslan är riktigt häftig! Och nu är det exakt 3 månader kvar också oh my gad alltså!

 


RSS 2.0